Το ξέσπασμα της Χρηστίδου για την «Κιβωτό του Κόσμου» – «Δεν θα φέρω τον κόσμο ανάποδα για το παιδί μου;»

19 Νοεμβρίου, 2022 1:48 ΜΜ
More videos

Τσουνάμι καταγγελιών παρασύρει την «Κιβωτό του Κόσμου». Όλο και περισσότερες καταγγελίες για ξυλοδαρμούς, ασέλγειες και ψυχολογική βία έρχονται στο φως της δημοσιότητας προκαλώντας σοκ στο Πανελλήνιο.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» πρόβαλαν τις δηλώσεις του Πατέρα Αντώνιου και της Πρεσβυτέρας, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να ξεσπάει:

«Να ρωτήσω κάτι; Καταλαβαίνω ότι βάλλεται η Κιβωτός, ότι έχει δώσει όλη αυτή την αγάπη, προστατεύει τα παιδιά και τώρα τους έχει βρει αυτό τους ανθρώπους και τα λοιπά. Όταν είσαι στη θέση των ανθρώπων αυτών και έρχεται ένα από τα παιδιά σου, γιατί είναι παιδί τους, το μεγάλωσαν και σου λέει μου έχει συμβεί αυτό. Εσύ αντί να πεις θα το ψάξω, θα το ερευνήσω, θα γυρίσω ανάποδα την δομή να βρω ποιος μπορεί να τόλμησε να σου κάνει κάτι τέτοιο. Βγαίνεις απευθείας μέσα σε μία μέρα χωρίς καμία έρευνα να έχει πραγματοποιηθεί και λες το κάνει από κακία, το κάνει με δόλο και για να μας εκδικηθεί για την αγάπη που το δώσαμε;

Εγώ δεν μιλάω για στοιχεία, ρωτάω πως εξηγείται αυτή η αντίδραση. Κάποιος να μου πει. Πώς υπάρχει αυτή η σιγουριά; Γιατί δεν στέκεσαι δίπλα στο παιδί σου; Δεν θα φέρω τον κόσμο ανάποδα αν έρθει το παιδί μου και μου πει ότι το πείραξαν;» τόνισε οργισμένη η Σίσσυ Χρηστίδου.