Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΤο βίντεο του Snik να καπνίζει στο Λούβρο vs των Ελλήνων αθλητών...

Το βίντεο του Snik να καπνίζει στο Λούβρο vs των Ελλήνων αθλητών στο Μόναχο: Εσείς ποιο θα δείξετε στα παιδιά σας;

Στο Παρίσι βρίσκεται ο Snik και είπε ο τράπερ να επισκεφτεί και το μουσείο του Λούβρου. Λογικό. Ακόμα κι ένας τράπερ μπορεί να επισκεφτεί και να θαυμάσει από κοντά τα σπάνια έργα Τέχνης που φιλοξενούνται στο δημοφιλές μουσείο.

Αλλά όταν μιλάμε για τον συγκεκριμένο τράπερ, η λογική φαίνεται πως πάει περίπατο. Γιατί μπορεί ο Snik αρχικά να “βομβάρδισε” τους διαδικτυακούς του φίλους με φωτογραφίες μέσα από τον Λούβρο με τα έργα τέχνης, όμως, στη συνέχεια ανέβασε ένα βίντεο, δείχνοντας την εκκεντρική εμφάνισή του.

Ο SNIK ΜΕ FULL FACE ΜΑΣΚΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΟΥΒΡΟ

Στο βίντεο, βλέπουμε τον τράπερ να φορά μία μάσκα που καλύπτει όλο το πρόσωπο (full face) και γυαλιά ηλίου, ενώ ως κερασάκι της προκλητικής του συμπεριφοράς, είναι το κάπνισμα. Ω ναι. Ο Snik εμφανίζεται να καπνίζει ηλεκτρονικό τσιγάρο μέσα στο μουσείο!

Μαγκιά; Μεγάλη. Τόση ώστε πρέπει να θεσπίσουμε ένα βραβείο “βαριάς μαγκιάς” και να του το απονείμουμε. Μην πάει χαμένη τέτοια κινησάρα. Τέτοια γροθιά στο κατεστημένο που έριξε ο τράπερ. Κάπνισε μέσα στο Λούβρο. Θα το τολμούσε άλλος; Όχι, πείτε.

Στα σοβαρά τώρα και αυτό απευθύνεται και προς εμάς τους γονείς. Σε όλους εμάς που μεγαλώνουμε παιδιά και βρίσκονται σε μια ηλικία που η τραπ μουσική “ιντριγκάρει” τα αυτιά τους, αποτελεί μόδα και τα “βομβαρδίζει” από παντού.

Μήπως θα έπρεπε κι εμείς οι γονείς να “βομβαρδίζουμε” τα παιδιά μας με πράγματα που αξίζουν; Μήπως θα πρέπει εμείς οι γονείς να δείξουμε στα παιδιά μας ποια είναι τα πρότυπα που αξίζουν να μιμηθούν; Ποιοι είναι οι πραγματικοί influencers εκεί έξω;

Η ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΟΧΘΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η συγκεκριμένη χρονική περίοδος είναι η καλύτερη ευκαιρία. Από τη μία είναι το βίντεο του τράπερ να καπνίζει μέσα στο Λούβρο και από την άλλη είναι τα βίντεο των Ελλήνων αθλητών στο Μόναχο.

Μίλτος Τεντόγλου, Λευτέρης Πετρούνιας, Ελίνα Τζένγκο, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησαν χρυσά και ασημένιο μετάλλιο αντίστοιχα. Σήκωσαν την ελληνική σημαία και τον ελληνικό αθλητισμό ψηλά και έκαναν την Ευρώπη να υποκλιθεί στο μεγαλείο τους.

Τα παιδιά του αθλητισμού είναι τα πρότυπα που αξίζει να ακολουθήσουν τα παιδιά μας, η νέα γενιά. Είναι τα υγιή πρότυπα. Και ως γονείς οφείλουμε κι εμείς να κατευθύνουμε τα παιδιά μας προς τα εκεί. Ναι, ξέρω, καθημερινά “βομβαρδίζονται’ από τους Snik, Light και άλλα “κατασκευάσματα” της μουσικής βιομηχανίας και του life style. Γιατί, δυστυχώς αυτό πουλάει.

Όμως, αυτή η στιγμή είναι η καλύτερη ευκαιρία να πάρουμε τα παιδιά μας, να τους δείξουμε τα βίντεο των Ελλήνων αθλητών την ώρα της απονομής των μεταλλίων. Να δουν τη συγκίνηση των αθλητών και τα δάκρυά τους για τους κόπους και τις θυσίες τους που έπιασαν τόπο. Να μιλήσουμε στα παιδιά μας…

Γιατί μπορεί τα γυαλιά ηλίου του Trannou να είναι… cool, αλλά σαν το έκτο χρυσό μετάλλιο του Πετρούνια, δεν έχει!

Δείτε τα βίντεο των Ελλήνων αθλητών:

Πηγή: infokids.gr

Τα πιο σημαντικά