Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΤο βίντεο που καθnλώνει όλη την υφήλιο – Η 5χρoνη Τζένα από...

Το βίντεο που καθnλώνει όλη την υφήλιο – Η 5χρoνη Τζένα από τη Γάζα ξεσπά: «Είμαι λυπnμένn, είμαστε παιδıά και δεν είναι σωστό να το κάνεις αυτό σε παıδιά»

Είμαι λυπημένη, μου λείπει το σπίτι μου, αλλά δεν μπορώ να πάω γιατί γίνονται πολλοί βομβαρδισμοί, ανέφερε η 5χρονη Τζένα από τη Γάζα.

Μεταξύ εκείνων που παγιδεύτηκαν στο χάος είναι ένα Βρετανο-Παλαιστίνιο κοριτσάκι με το όνομα Jenna, που ζει στη Γάζα και περιέγραψε την εμπειρία της από τον τρομακτικό βομβαρδισμό του Ισραήλ σε ένα συγκινητικό βίντεο στο TikTok.

«Το πρωί και το βράδυ γίνονται πολλοί βομβαρδισμοί», είπε η Τζένα, η οποία φαίνεται να είναι περίπου τεσσάρων με πέντε ετών.

screens74774474747hot 1

«Στη Γάζα τις τελευταίες μέρες δεν είναι πολύ καλά, το πρωί και το βράδυ έχει πολλούς βομβαρδισμούς και ανησυχούμε γιατί όλα τρέμουν. Οταν όλα τρέμουν είναι σαν σιγά σιγά να πέφτεις.  Ακούω δυνατούς κρότους και φοβάμαι και η μαμά με αγκαλιάζει σφιχτά για να με προστατέψει. Είμαστε παιδιά και δεν είναι σωστό να το κάνεις αυτό στα παιδιά. Και είμαστε οικογένειες».
Τα πιο σημαντικά