Το τρισδιάστατο μουσείο που ο επισκέπτης γίνεται κομμάτι της τέχνης!

9 Μαρτίου, 2015 3:31 ΠΜ
More videos

Τα περισσότερα μουσεία δεν αφήνουν καν τους επισκέπτες να τραβήξουν μερικές φωτογραφίες. Κάποια μάλιστα το παρατραβούν και τις χρεώνουν!

Μόνο που η τέχνη η οποία εκτίθεται στο μουσείο Island της πρωτεύουσας των Φιλιππίνων, Μανίλα, δεν μοιάζει με τις υπόλοιπες! Ούτε και το ίδιο άλλωστε το μουσείο, το οποίο ενθαρρύνει τους τουρίστες, όχι μόνο να βάλουν… φωτιά στα φλας, αλλά να γίνουν κομμάτι της τέχνης!

«Τα έργα δεν είναι ολοκληρωμένα αν δεν συμμετάσχεις κει εσύ σε αυτά. Αν δεν φωτογραφηθείς μαζί τους», τονίζει η Blyth Cambaya, γραμματέας του ξεχωριστού μουσείου που φιλοξενεί έργα… οφθαλμαπάτες.

Η είσοδος στο παραπάνω gallery είναι πάντως δωρεάν.

interactive-3d-museum-art-in-island-philippines-1 interactive-3d-museum-art-in-island-philippines-3 interactive-3d-museum-art-in-island-philippines-7 interactive-3d-museum-art-in-island-philippines-8 interactive-3d-museum-art-in-island-philippines-9 interactive-3d-museum-art-in-island-philippines-10 interactive-3d-museum-art-in-island-philippines-12 interactive-3d-museum-art-in-island-philippines-13 interactive-3d-museum-art-in-island-philippines-14 interactive-3d-museum-art-in-island-philippines-15 interactive-3d-museum-art-in-island-philippines-21 interactive-3d-museum-art-in-island-philippines-24 interactive-3d-museum-art-in-island-philippines-25 interactive-3d-museum-art-in-island-philippines-30 interactive-3d-museum-art-in-island-philippines-361 interactive-3d-museum-art-in-island-philippines-391 interactive-3d-museum-art-in-island-philippines-401 interactive-3d-museum-art-in-island-philippines-411

Πηγές: Facebook | laughingsquid | newsbeast

Ακολουθήστε μας στο facebook: