Το τραγούδι για τον θάνατο της 3.5 ετών Μαλένας που έγραψε η Δήμητρα Πισπιρίγκου

13 Μαΐου, 2022 3:49 ΜΜ
More videos

Ένα τραγούδι που γράφτηκε πριν από 3 χρονια για τη μικρή Μαλένα, τη μεσαία κόρη που είχαν ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου απο την Πάτρα, φέρνει στο φως το Ιnfokids.gr.

Το τραγούδι είναι του καλλιτέχνη Hard Child και σύμφωνα με τα στοιχεία που είναι δημοσιευμένα οι στίχοι είναι του Hard Child και της _ @_dimitra.pi_ , της Δήμητρας Πισπιρίγκου, αδερφή της Ρούλας και θείας του 3.5 ετών αγγελουδιού που “‘εφυγε” από τη ζωή στις 13 Απριλίου του 2019.

Ο Hard Child ήταν ένα παιδί που λάτρευε τη Μαλένα. Θα το καταλάβετε από το συναίσθημά του, όταν ακούσετε το τραγούδι. Προκαλεί ανατριχίλα. Από την πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα αφού το τραγούδι ξεκινάει με τον ήχο του παλμογράφου που χτυπάει συναγερμό και μετά σταματάει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
Άγγελος έγινες μια μέρα ξαφνικά
Ματάκια μου πανέμορφα δε θα σε δω ξανά
Την καρδιά μου γέμιζες κάθε μέρα με χαρά
Το γέλιο σου μου λείπει τώρα που είσαι μακριά

Το χρόνο να μπορούσα να γυρίσω πίσω
Κάθε κακό από κοντά σου να ξορκίσω
Το καλύτερο παιδί του κόσμου όλου έφυγε
Και πλέον δε μπορώ να ζήσω

Σου ζητώ αν με κοιτάς από ψηλά
Έλα μια νύχτα πάλι εδώ ξανά
Να σε πάρω μια ακομα αγκαλιά
Και να σου πω όσα δεν πρόλαβα εκείνη τη βραδιά

Όταν χάθηκες μικρή μου έκλαιγε και ο ουρανός μαζί μου
Δε μπορούσε να πιστέψει ότι ο θεός σε είχε κλέψει
Μέσα από την αγκαλιά μου και μου κόβει τα φτερά μου
Ναι μου κόβει τα φτερά μου

Δε θα πω πολλά να σε τιμήσω
Ξέρω πως ο χρόνος δε γυρίζει πλέον πίσω
Μα αυτό που ξέρω σίγουρα
Από το μυαλό ποτέ δε θα σε σβήσω

Σου ζητώ αν με κοιτάς από ψηλά
Έλα μια νύχτα πάλι εδώ ξανά
Να σε πάρω μια ακομα αγκαλιά
Και να σου πω όσα δεν πρόλαβα εκείνη τη βραδιά
Μαλένα έλα εδώ ξανά
Να σε πάρω μια ακόμα αγκαλιά
Στο ζητώ αν με κοιτάς από ψηλά

ΠΩΣ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ 3,5 ΕΤΩΝ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΕ ΤΑ ΓΑΛΑΝΑ ΜΑΤΙΑ

Ήταν Σάββατο 13 Απριλίου 2019 όταν η 3.5 ετών Μαλένα, το δεύτερο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα “φεύγει” αιφνίδια από τη ζωή στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Παίδων ΕΛΠΙΔΑ ενώ έχει διαγνωστεί με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία που όπως έδειξαν οι εξετάσεις ήταν ιάσιμη στο 100%.

ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το αγγελούδι «έσβησε» μετά από εννιά ημέρες στο νοσοκομείο και μια κλινική εικόνα που έδειχνε ότι όλα βαίνουν καλώς. Όλοι μιλούσαν για το καστανόξανθο κοριτσάκι με το φωτεινό χαμόγελο, την όρεξη για παιχνίδι και για αυτοκόλλητα. Στις φωτογραφίες από την νοσηλεία της την βλέπουμε να γελά και να έχει παντού στα χέρια της αυτοκόλλητα που ήταν η μεγάλη της αγάπη.

Οι γονείς της Ρούλα και Μάνος συντετριμμένοι από την απώλειά της κινούν τις διαδικασίες για να βρουν πού οφείλεται ο αιφνίδιος θάνατός της. Το πόρισμα της ιατροδικαστού Χριστίνας Τσάκωνα δείχνει ηπατική ανεπάρκεια.

Η ΜΑΛΕΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΛΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι την τελευταία στιγμή οι αιματολογικές και ηπατολογικές εξετάσεις της Μαλένας ήταν καλές. Μάλιστα σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση νεκροψίας-νεκροτομής, την οποία υπογράφει η Χριστίνα Τσάκωνα η οποία εξέτασε την άτυχη Μαλένα στις 16 Απριλίου 2019 προκύπτει ότι το μικρό κορίτσι έφερε δυο μικροεκδορές στη ρινική χώρα (!), ότι το στομάχι της ήταν κενό (σ.σ. εδώ υπάρχει αντίφαση με αυτά που κατέθεσε η μητέρα ότι την τάισε κοτόπουλο σουβλάκι λίγες ώρες πριν καταλήξει), ενώ από τις ιστολογικές εξετάσεις παρατηρήθηκε «εκτεταμένη κενοτοπιώδη εκφύλιση των ηπατικών κυττάρων», καθώς και έντονο «πνευμονικό οίδημα, πνευμονική συμφόρηση».

ΩΣ ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η «ΗΠΑΤΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ»

Το πλέον συγκλονιστικό της συγκεκριμένης υπόθεσης είναι ότι βάσει των επίσημων εγγράφων του ίδιου του Νοσοκομείου το μικρό κορίτσι από την Πάτρα ήταν απολύτως υγιές λίγες ώρες προτού εκπνεύσει. Από το ενημερωτικό σημείωμα νοσηλείας του «Παίδων» προκύπτει ότι «καθόλη τη διάρκεια της σύντομης νοσηλείας στην κλινική μας, η ασθενής ήταν σε πολύ καλή γενική κατάσταση χωρίς συνοδά συμπτώματα…».

«ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ

“Πάντα θα είσαι το καλύτερο παιδί του κόσμου. Καλό σου ταξίδι όμορφή μου” έγραψαν οι γονείς της στο facebook αποχαιρετώντας το αγγελούδι τους.