Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024
διεθνήΤο θαύμα της ζωής: Ιnfluencer βγήκε από το τεχνητό κώμα και αγκαλιάζει...

Το θαύμα της ζωής: Ιnfluencer βγήκε από το τεχνητό κώμα και αγκαλιάζει το μωρό της – Έπαθε ανεύρυσμα ενώ ήταν ετοιμόγεννη

Ευχάριστα νέα είχε να μοιραστεί η οικογένεια της 35χρονης influencer από την Καλιφόρνια που έπαθε ανεύρυσμα ενώ ήταν ετοιμόγεννη και χρειάστηκε να μπει σε τεχνητό κώμα για να παλέψει για τη ζωή της.

Επί ένα μήνα στην εντατική

Οι γιατροί της 35χρονης Τζάκι Μίλερ Τζέιμς μπόρεσαν να την αποσυνδέσουν από τα μηχανήματα και να την επαναφέρουν με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. Η επιτυχημένη influencer που προωθεί προϊόντα ομορφιάς, έπαθε ξαφνικά ανεύρυσμα εγκεφάλου, ενώ ήταν 39 εβδομάδων έγκυος, μόλις μία εβδομάδα πριν γεννήσει. Το ιατρικό θαύμα της επαναφοράς της έγινε την Κυριακή 2 Ιουλίου, όπως ανέφερε η οικογένειά της σε ανάρτηση που έκαναν στον λογαριασμό της Τζάκι στο instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jackie Miller James (@jaxandrose)

“Είμαστε υπερβολικά ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε μαζί σας ότι οι στοργικές προσευχές σας για την Τζάκι είχαν αποτέλεσμα!” έγραψαν οι δύο αδελφές της.

Τώρα όμως ξεκινά ο δεύτερος μεγάλος αγώνας για τη νέα μαμά, αυτός προς την πλήρη αποκατάσταση.

5be9695379d940d3a99e7e3f7673321c

“Η Τζάκι είναι ξύπνια και πρόσφατα μεταφέρθηκε σε ένα από τα καλύτερα νοσοκομεία νευρολογικής αποκατάστασης στη χώρα. Οι γιατροί είναι ευχαριστημένοι με τις τελευταίες εξετάσεις, τις τιμές και τις αξιολογήσεις της, σημειώνοντας ότι η Τζάκι έχει απόδοση πάνω από τις προσδοκίες σε αυτό το στάδιο της ανάρρωσής της και είναι προοδεύει όλο και περισσότερο κάθε μέρα που περνάει”.

Η οικογένεια πρόσθεσε ότι “ενώ η Τζάκι κάνει υπέροχα βήματα, έχει μπροστά της έναν απίστευτα μακρύ δρόμο προς την πλήρη αποκατάσταση”.

Στην παρακάτω φωτογραφία, όταν ήταν 37 εβδομάδων έγκυος, τίποτε δεν προμήνυε τι θα της συνέβαινε.

9ee6355ef638426690f2de0b7449b0e3

Διαβάστε εδώ την ιστορία της Τζάκι που σώθηκε και πρόλαβε να γεννήσει με καισαρική το κοριτσάκι της χάρη στην έγκαιρη επέμβαση του συζύγου της που έτυχε να βρίσκεται στο σπίτι τη στιγμή που έπαθε το ανεύρυσμα και κάλεσε αμέσως το ασθενοφόρο.

Τα πιο σημαντικά