«Το θαύμα έγινε!» – Έγκυος μετά από δύο διακοπές κύησης η Ζωή Παπαδοπούλου

2 Σεπτεμβρίου, 2022 12:30 ΠΜ
More videos

Για πρώτη φορά μανούλα θα γίνει η Ζωή Παπαδοπούλου, όπως ενημέρωσε η ίδια μέσα από τα social media τους διαδικτυακούς της φίλους το απόγευμα της Πέμπτης. Η γοητευτική τραγουδίστρια περιμένει τον πρώτο καρπό του έρωτας της με τον βολεϊμπολίστα Θοδωρή Πλεμμένο.

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ζωή Παπαδοπούλου επέλεξε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα την οποία και συνόδευσε με μια μακροσκελή ανάρτηση. «Το θαύμα έγινε! Εκεί που δεν το περιμέναμε… Νιώθουμε τεράστια ευγνωμοσύνη και χαρά!!! Κι αν έχω κάτι να πω σε όλα τα ζευγάρια που προσπαθούν, είναι ότι η αγάπη και το δέσιμο τους είναι αυτό που θα τους απελευθερώσει από το άγχος για τον ερχομό ενός παιδιού… Γιατί η πίεση που ασκείται με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο από παντού είναι μεγάλη.. Ακούστε μόνο εσάς, προσευχηθείτε αν θέλετε, και οραματιστείτε τη ζωή σας είτε με ή χωρίς ένα παιδί.. Είτε έρθει είτε όχι η σχέση των ανθρώπων που συναντιούνται και αγαπιούνται είναι ιερή».

«Και ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που τι να κάνουμε τραβάνε το μεγαλύτερο ζόρι, η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο, είναι ένας αριθμός και μη μασάτε όταν ακούτε, “δεν έχεις χρόνο βιάσου”, “μόνο με εξωσωματική θα τα καταφέρεις και αν..”, “αν μείνεις έγκυος πως θα τα καταφέρεις με τη δουλειά σου, με τα οικονομικά, με, με ,με”… Οι γυναίκες είμαστε υπερφυσικά όντα, και μπορούμε να κάνουμε θαύματα πάντα..!!! Να το πιστέψουμε αυτό ακόμη κι αν όλα φαντάζουν δύσκολα και θολά… Σας αγαπώ πολύ που όλο αυτό το διάστημα με σκέφτεστε, μου στέλνετε θετικά μηνύματα, προσευχές» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ζωή Παπαδοπούλου.