Το θαύμα έγινε: Αποσωληνώθηκε ο 20χρονος που επέβαινε στο πέμπτο βαγόνι του «μοιραίου» τρένου

7 Μαρτίου, 20234:29 ΜΜ
More videos

Χαμόγελα αισιοδοξίας ζωγραφίστηκαν στα πρόσωπα των γιατρών μετά την αποσωλήνωση 20χρονου που επέβαινε στο μοιραίο τρένο, που συγκρούστηκε στα Τέμπη με την εμπορική αμαξοστοιχία, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο θάνατο πάνω από 50 άνθρωποι, οι περισσότεροι νεαρής ηλικίας. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο πατέρας του 20χρονου, ο οποίος βαθύτατα συγκινημένος  ενημέρωσε πως ο γιος του αποσωληνώθηκε και τους χαμογέλασε.

Πατέρας 20χρονου: «Εμένα το παιδί μου σώθηκε αλλά δεν μπορώ να το χαρώ, γιατί άλλοι γονείς δεν μπόρεσαν να νοιώσουν το ίδιο».

Η υγεία του 20χρονου βελτιώνεται σταθερά και αυτό αποτελεί ένα πολύ χαρμόσυνο νέο μέσα στον θρήνο που άφησε πίσω της η τραγωδία στα Τέμπη.

Ο Νίκος Στρατέλος, πατέρας του 20χρονου, μιλώντας στο Action24, ευχαρίστησε τους γιατρούς τόσο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας όσο και αυτούς του Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη και συγκίνησε, τονίζοντας «Εμένα το παιδί μου σώθηκε αλλά δεν μπορώ να το χαρώ, γιατί άλλοι γονείς δεν μπόρεσαν να νοιώσουν το ίδιο».

Η παράκληση του πατέρα του 20χρονου

Ο πατέρας του νεαρού έκανε και μία παράκληση να μην παίζονται πολιτικά παιχνίδια στην τραγωδία αυτή.

«Μία παράκληση, σεβασμός στους ανθρώπους, να θάψουν τα παιδιά τους και να φύγουν όσοι είναι στο νοσοκομείο για τα σπίτια τους. Οπως είπε ο πατέρας του 20χρονου, ο γιος του ο Στέλιος ήταν στο 5ο βαγόνι, πήγε στο πρώτο για να πάρει κάτι και τη στιγμή της σύγκρουσης βγήκε μαζί με άλλα παιδιά από ένα σπασμένο τζάμι. Όπως έμαθε από την κοπέλα του νεαρού, το παιδί πήρε οξυγόνο στο ΕΚΑΒ έφτασε έγκαιρα στο νοσοκομείο και διασωληνώθηκε».

Τέμπη: Αποσωληνώθηκε ο 20χρονος τραυματίας του πρώτου βαγονιού

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News