Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
διεθνήΤο τεράστιο Minion που προκάλεσε κυκλοφοριακό χάος στο Δουβλίνο!

Το τεράστιο Minion που προκάλεσε κυκλοφοριακό χάος στο Δουβλίνο!

Κομφούζιο προκλήθηκε στο βόρειο Δουβλίνο από ένα φουσκωτό μπαλόνι Minion που έκλεισε το οδόστρωμα, αφήνοντας τους απελπισμένους οδηγούς να περιμένουν για ώρες μέχρι την απομάκρυνσή του.

Όλος ο πλανήτης ασχολείται με το γιγαντιαίο, μπαλόνι Minion που έκλεισε τον δρόμο στα βόρια του Δουβλίνου, με αποτέλεσμα να προκληθεί κυκλοφοριακό χάος μέχρι την απομάκρυνσή του.

Η φωτογραφία που ανέβασε η Ιρλανδική εφημερίδα TheJournal.ie κάνει τον γύρο του πλανήτη:

CLfpBnzUEAAMXKc

Το μπαλόνι που αποκολλήθηκε από τη βάση του, παρασύρθηκε από τον αέρα και έπεσε στη μέση του δρόμου εμποδίζοντας την κυκλοφορία των οχημάτων και από τις δυο κατευθύνσεις. H ταλαιπωρία διήρκεσε για 15 λεπτά, έως ότου η αστυνομία καταφέρει να το ξεφουσκώσει και να αποκαταστήσει την κυκλοφορία.

An inflatable Minion got loose on the highways of Ireland– a nightmare for commuters but a dream come true for @leeshy_bug.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Russell H (@russellhfilm) στις

Και ενώ οι οδηγοί ήταν “έξαλλοι” με το περιστατικό τα παιδιά το καταχάρηκαν, καθώς είδαν από το πουθενά έναν από τους αγαπημένους τους ήρωες κινουμένων σχεδίων, τον Kevin.
Για την ιστορία, τα Minion έχουν αναδειχθεί στους πιο αγαπημένους και σημαντικούς χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων τα τελευταία χρόνια, μετά την κυκλοφορία της ταινίας “Despicable Me” που έσπασε κάθε ρεκόρ πώλησης εισιτηρίων.

Mashable (via)

Τα πιο σημαντικά