Το τατουάζ αλλάζει: Πως ένας 3D εκτυπωτής μπορεί να ζωγραφίσει πάνω στο δέρμα! (βίντεο)

26 Ιανουαρίου, 2015 2:11 ΠΜ
More videos

Οσο τα χρόνια περνούν, τόσο η τέχνη του τατουάζ γίνεται όλο και πιο δημοφιλής παγκοσμίως.

Την ώρα που ζωγραφιές εμφανίζονται στα σώματα εκατομμυρίων ατόμων ανά τον κόσμο, το τατού δεν θα μπορούσε να μην προσαρμοστεί στα δεδομένα της εποχής. Οι 3D εκτυπωτές είναι το μέσο που όπως φαίνεται θα γυρίσει σελίδα στην τέχνη του τατουάζ.

Το γραφείο Appropriate Audiences, εκμεταλλευόμενο την τεχνολογία των τρισδιάστατων εκτυπωτών, δημιούργησε ένα μηχάνημα που, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο οδηγός για το μέλλον του τατουάζ. Με εξαιρετική ακρίβεια, η βελόνα του τροποποιημένου 3D εκτυπωτή «εκτυπώνει» πάνω στο δέρμα ο,τι σχέδιο επιθυμεί ο χρήστης του.

Πλέον με την χρήση της τεχνολογίας, δίνονται νέες δυνατότητες στους καλλιτέχνες τατουάζ, καθώς  μπορεί να ζωγραφιστεί με απόλυτη ασφάλεια κάθε μέρος του σώματος.

«Αρκετοί ενθουσιάστηκαν με το γεγονός ότι θα ήταν οι πρώτοι άνθρωποι που θα τους έκανε τατουάζ ένα ρομπότ. Κάποιοι ωστόσο θεωρούν πως το ανθρώπινο χέρι αποτελεί απαραίτητο κομμάτι στην διαδικασία του τατουάζ. Εμείς από τα πρώτα στάδια του πρότζεκτ ήρθαμε σε επαφή με πολλούς καλλιτέχνες ώστε να μπορέσουμε να τους παρουσιάσουμε αυτό το νέο εργαλείο. Αυτοί με την σειρά τους θα προσαρμόσουν το στυλ και τις τεχνικές τους πάνω του»

Δείτε βίντεο που παρουσιάζουν το μηχάνημα που φέρνει άλλη εποχή στο τατουάζ:

Ακολουθήστε μας στο facebook: