Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024
Ελλάδα«Το στήριγμά μου» - Όταν η Κάτια Ταραμπάνκο έκλαιγε για τον σύντροφο...

«Το στήριγμά μου» – Όταν η Κάτια Ταραμπάνκο έκλαιγε για τον σύντροφο που δυο μήνες μετά… κεράτωσε

Πρώτο θέμα συζήτησης κατάφερε να είναι για ακόμα μια φορά η Κάτια Ταραμπάνκο αφού το πρωί της Τρίτης 24/5 έγινε γνωστό από το ίδιο το στόμα του – πρώην πια – συντρόφου της, Θοδωρή, πως όχι μόνο χώρισαν αλλά τον κεράτωσε κιόλας.

Για την ακρίβεια ο Θοδωρής δήλωσε στην εφημερίδα Espresso:

«Πλέον δε μου κάνει εντύπωση για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Έχει το ίδιο μοτίβο με τους ερωτικούς της συντρόφους. Εξάλλου το είπε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι ήρθε με τον τότε σύντροφό της και (μετέπειτα πρώην) για να κάνει εκείνος tattoo και έτσι με γνώρισε. Κάτι αντίστοιχο έγινε και με μένα τώρα. Παρουσία της Ταραμπάνκο είχα μια συνάντηση με έναν φίλο μου για ένα επαγγελματικό project. Σε αυτή τη συνάντηση ο άνθρωπος με τον οποίο έκανα το ραντεβού είχε φέρει και έναν δικό του φίλο. Με αυτόν τον άνθρωπο η Ταραμπάνκο άρχισε να κουβεντιάζει και με αυτόν βρέθηκαν έπειτα από κάποιες μέρες ενώ μέναμε μαζί» είπε ο tattoo artist.

«Δεν μου το είπε η ίδια, ενώ μέναμε μαζί. Είχε όλα της τα πράγματα στο σπίτι μου. Την είχα ρωτήσει γιατί… Και μου είπε “σ’ αγαπάω, τον έρωτα τον έχω απομυθοποιήσει, αλλά δώσε μου λίγο χρόνο”. Και με πήρε τηλέφωνο ο άνθρωπος αυτός και μου είπε τι τρέχει. Οφείλω να αναγνωρίσω τη συμπεριφορά του ως αντρίκεια. Έτσι έμαθα ότι είχαν κανονίσει να περάσουν μαζί το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη. Η ίδια έκανε τις επιλογές της. Είμαστε οι επιλογές μας και αυτό το κρατάω. Δε μπορεί η Κάτια να βγαίνει και να κάνει δηλώσεις για εμένα και τη σχέση μας, να δείχνει το δαχτυλίδι (δείτε το εδώ) και έπειτα από μια βδομάδα να τα αναιρεί, ενώ διατηρούσε παράλληλη σχέση. Στο “Yes I Dο” εγώ δεν ήμουν παρών, συνοδευόταν από τον νέο της σύντροφο»

Ενώ παραχώρησε δηλώσεις και στην κάμερα πρωινής εκπομπής δείχνοντας την πικρία του για το συμβάν (δείτε εδώ το βίντεο). Η ίδια μέχρι στιγμής δεν έχει βγει να πάρει θέση για όλα αυτά αλλά… τι παράξενα πράγματα συμβαίνουν βρε παιδιά; Πριν από λίγο καιρό στο Survivor έσταζε μέλι γι’ αυτόν!

Οι τότε δηλώσεις της Κάτιας

Ο – τότε – σύντροφός της είχε εμφανιστεί σε έπαθλο επικοινωνίας στο παιχνίδι και η στιγμή για όλους ήταν τόσο συγκινητική… που να ήξεραν τι τους περίμενε λίγους μήνες μετά.

«Που είσαι βρε μπουμπού; Που είσαι βρε γυναικάρα μου όμορφη; Θέλω τόσα να σου πω αλλά δεν έχω χρόνο να στα πω. Θέλω απλά να σου θυμίσω για ένα βράδυ στην Ελβετία, όπου θυμάσαι τι σου είχα πει; Θα είμαι πάντα βράχος δίπλα σου, οποιαδήποτε κίνηση ή απόφαση και να πάρεις. Είμαι πολύ περήφανος για σένα και φρόντισε να αργήσεις να γυρίσεις γιατί σου ετοιμάζω κάτι εκπλήξεις… Σ’ αγαπώ», ήταν το μήνυμα του Θοδωρή.

«Αυτός παιδιά, είναι ο σύντροφός μου, ο άνθρωπός μου, είναι ο άνθρωπος που δεν βγήκε ποτέ προς τα έξω να δηλώσει πως είναι μαζί μου γιατί όλοι οι προηγούμενοι το είχαν εκμεταλλευτεί. Είναι ο βράχος μου, είμαι ο βράχος του», δήλωσε η Κάτια Ταραμπάνκο τότε.

Λίγο καιρό αργότερα, μιλώντας για τη σχέση τους στο «Love it», είχε πει τα εξής: «Εάν γύριζα τον χρόνο πίσω θα διαχειριζόμουν αλλιώς κάποια πράγματα στην προσωπική μου ζωή. Η αλήθεια είναι ότι δύο, τρεις σχέσεις δεν βγήκαν από εμένα, ενώ ήθελα να τις προστατέψω, διέρρευσαν από στενό φιλικό κύκλο, το οποίο εγώ δεν είχα ποτέ, γιατί δεν ήξερα τους φίλους τους. Οπότε αυτή τη φορά είπα θα το προστατέψω, προκειμένου να είμαι σίγουρη ότι πάει καλά, δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Εκείνη τη στιγμή στο Survivor, επειδή ο σύντροφός μου μου έλειπε ήθελα να το μοιραστώ και με τον κόσμο».

Τα πιο σημαντικά