«Το σταθμαρχείο Λάρισας γινόταν μπαράκι»: Καταγγελία-σοκ από καθαρίστρια του σταθμού

13 Μαρτίου, 20238:17 ΜΜ
More videos

Εργαζόμενη στην καθαριότητα υποστήριξε ότι «το σταθμαρχείο Λάρισας γινόταν μπαράκι με σβηστά φώτα και μουσική».

Νέες αποκαλύψεις για τα όσα συνέβαιναν σε σταθμαρχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Για τη σιδηροδρομική τραγωδία ήδη έχει προφυλακιστεί ο 59χρονος σταθμάρχης Λάρισας, ενώ κλήση για απολογία αναμένεται να πάρουν ο επιθεωρητής του ΟΣΕ που έβγαλε τις βάρδιες τη μοιραία βραδιά και οι δύο σταθμάρχες που φέρονται να αποχώρησαν νωρίτερα από το πόστο τους.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η καθαρίστρια που εργαζόταν για δύο χρόνια στο Intercity 62 περιέγραψε για τον σταθμό της Λάρισας «πανηγυρτζίδικες καταστάσεις. Εσβηναν τα φώτα, το κάνανε στιλ μπαράκι, μουσική, με τσιγάρα, με, με… Γίνονταν πολλά πράγματα. Εκείνη τη νύχτα δεν ήμουν εγώ και δεν ξέρω τι μπορεί να συνέβη και δεν μπορώ να πάρω λόγο. Σβήναν τα φώτα, είχαν μουσική και ήταν στην καρακοσμάρα τους. Δεν το έκαναν όλοι οι σταθμάρχες αλλά συνέβαινε», υποστήριξε.

Παράλληλα, η καθαρίστρια ανέφερε ότι υπήρχαν πολλές ζημιές στο Intercity 62, όπως για παράδειγμα το κουμπί της πόρτας που πολλές φορές δεν λειτουργούσε και τόνισε ότι ο πίνακας ελέγχου υπολειτουργούσε. Η συγκεκριμένη καθαρίστρια ταξίδευε από τη Θεσσαλονίκη προς τη Λάρισα με την αμαξοστοιχία Intercity 62 και επέστρεφε με την Intercity 63.

Δείτε το βίντεο:
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News