Το σπίτι των ονείρων σας: Μοιάζει με μια παλιά ξύλινη καλύβα των 47 τ.μ!

27 Οκτωβρίου, 2014 12:20 ΠΜ
More videos

Η νέα μόδα στο εξωτερικό “θέλει” τα σπίτια να είναι πιο “πράσινα”, πιο ευέλικτα… και πιο μικροσκοπικά!

Το γνωστό και ως project “ESCAPE” στο δάσος του Ουισκόνσιν στις ΗΠΑ κάνει σίγουρα τη διαφορά, καθώς εξωτερικά μοιάζει με μια απλή ξύλινη καλύβα, αλλά εσωτερικά “κρύβει” ένα διακοσμητικό θαύμα.

tilestwra.gr : escape mobile cabin 2 Το σπίτι των ονείρων σας: Μοιάζει με μια παλιά ξύλινη καλύβα των 47 τ.μ.... αλλά στο εσωτερικό της κρύβεται ένα διακοσμητικό θαύμα!!!

tilestwra.gr : escape mobile cabin Το σπίτι των ονείρων σας: Μοιάζει με μια παλιά ξύλινη καλύβα των 47 τ.μ.... αλλά στο εσωτερικό της κρύβεται ένα διακοσμητικό θαύμα!!!

Μπορεί να αποτελεί μια κατοικία μόλις 37 τ.μ, που σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Κέλι Ντέιβις, αλλά εντυπωσιάζει ακόμα και τον πιο δύσπιστο ενοικιαστή!

tilestwra.gr : escape mobile cabin 14 Το σπίτι των ονείρων σας: Μοιάζει με μια παλιά ξύλινη καλύβα των 47 τ.μ.... αλλά στο εσωτερικό της κρύβεται ένα διακοσμητικό θαύμα!!!

tilestwra.gr : escape mobile cabin 15 Το σπίτι των ονείρων σας: Μοιάζει με μια παλιά ξύλινη καλύβα των 47 τ.μ.... αλλά στο εσωτερικό της κρύβεται ένα διακοσμητικό θαύμα!!!

Μοιάζει με ένα “μικρό σπίτι”, αλλά στην πράξη είναι τόσο λειτουργικό και τόσο ευρύχωρο όσο ένα διαμέρισμα της Νέας Υόρκης. Με άλλα λόγια, περιέχει ξύλινα πατώματα, καθιστικό, μπάνιο, υπνοδωμάτιο και κουζίνα, με τη διαφορά ότι κάθε δωμάτιο είναι ικανό να προσαρμοστεί στις… ανάγκες σας!

tilestwra.gr : escape mobile cabin 6 Το σπίτι των ονείρων σας: Μοιάζει με μια παλιά ξύλινη καλύβα των 47 τ.μ.... αλλά στο εσωτερικό της κρύβεται ένα διακοσμητικό θαύμα!!!

Για παράδειγμα, η βεράντα του εύκολα μετατρέπεται σε έναν ημι-υπαίθριο χώρο πολλαπλών λειτουργιών. Το σπίτι είναι απόλυτα αεροστεγές, αλλά συχνά οι επισκέπτες ανοίγουν το “σφραγισμένο” τζάκι που καίει κυρίως με αέριο, ώστε να ζεσταθούν τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

tilestwra.gr : escape mobile cabin 7 Το σπίτι των ονείρων σας: Μοιάζει με μια παλιά ξύλινη καλύβα των 47 τ.μ.... αλλά στο εσωτερικό της κρύβεται ένα διακοσμητικό θαύμα!!!

tilestwra.gr : escape mobile cabin 12 Το σπίτι των ονείρων σας: Μοιάζει με μια παλιά ξύλινη καλύβα των 47 τ.μ.... αλλά στο εσωτερικό της κρύβεται ένα διακοσμητικό θαύμα!!!

tilestwra.gr : escape mobile cabin 13 Το σπίτι των ονείρων σας: Μοιάζει με μια παλιά ξύλινη καλύβα των 47 τ.μ.... αλλά στο εσωτερικό της κρύβεται ένα διακοσμητικό θαύμα!!!

tilestwra.gr : escape mobile cabin 11 Το σπίτι των ονείρων σας: Μοιάζει με μια παλιά ξύλινη καλύβα των 47 τ.μ.... αλλά στο εσωτερικό της κρύβεται ένα διακοσμητικό θαύμα!!!

tilestwra.gr : escape mobile cabin 0 Το σπίτι των ονείρων σας: Μοιάζει με μια παλιά ξύλινη καλύβα των 47 τ.μ.... αλλά στο εσωτερικό της κρύβεται ένα διακοσμητικό θαύμα!!!

Πηγή