Το σπίτι αυτό είναι τόσο μικροσκοπικό! Μόλις δείτε όμως το εσωτερικό του…

12 Ιουλίου, 2015 4:42 ΜΜ
More videos

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ζει κανείς στη φύση. Απομακρυσμένος από τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης και την τεχνολογία μπορείτε να απολαύσετε την ηρεμία και τη γαλήνη.

Τα μικρά σπίτια είναι γεμάτα ανέσεις και δεν υστερούν σχεδόν σε τίποτα. Ίσως τα πιο πρωτοποριακά και ενδιαφέροντα είναι αυτά που διαθέτουν ρόδες ώστε να μετακινούνται.

Μια  εταιρία σχεδιασμού με το όνομα «Wohnwagon» έχει κατασκευάσει ένα όμορφο χώρο με φιλικά προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμα υλικά. Το συγκεκριμένο σπίτι διαθέτει ένα εντυπωσιακό εσωτερικό και είναι ίσως από τα πιο όμορφα που έχετε δει.

Δείτε τις φωτογραφίες του παρακάτω.

Η εταιρία Wohnwagon έφτιαξε ένα φορητό, μικρό σπίτι αποκλειστικά από ανακυκλώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.

WOHNWAGON-1-600x399

Το εσωτερικό του σπιτιού είναι μινιμαλιστικό, κομψό και έχει κρεμ αποχρώσεις. Το εξωτερικό του είναι κατασκευασμένο από ξύλα άγριου πεύκου που διευκολύνει τις λειτουργίες του όπως μια πράσινη στέγη και ηλιακούς συλλέκτες.

WOHNWAGON-5-600x399

Το κρεβάτι είναι πλήρως εξοπλισμένο με χώρους αποθήκευσης και πτυσσόμενες κατασκευές.

WOHNWAGON-3-600x400

Δείτε πόσο λειτουργικό είναι και πόσο χώρο διαθέτει.

WOHNWAGON-4-600x400

Το φυσικό φως μπαίνει από 3 τζάμια δίπλα στο υπνοδωμάτιο ενώ η ενέργεια που παράγετε από τα πάνελ της οροφής, αποθηκεύεται σε μπαταρίες κάτω από το σπίτι.

WOHNWAGON-9-600x400

Το μπάνιο διαθέτει τουαλέτα λιπασματοποίησης. Το νερό της βροχής συλλέγεται και ανακυκλώνεται ώστε να είναι κατάλληλο για πόση και οικιακή χρήση.

WOHNWAGON-6-600x399

Υπάρχει επίσης μια τραπεζαρία και μια κουζίνα που χωρίσουν το μπάνιο από το υπνοδωμάτιο.

WOHNWAGON-8-600x400

Η μόνωση γίνεται από μαλλί προβάτου, πήλινο γύψο, ανακυκλωμένο ερυθρελάτη και ξύλινα πάνελ.

WOHNWAGON-7-600x394

Κάθε σπίτι που κατασκευάζει αυτή η εταιρία μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις απαιτήσεις. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ