Το σοκαριστικό βίντεο που απέσυραν από το YouTube

22 Οκτωβρίου, 2014 10:21 ΜΜ
More videos

Το παρακάτω βίντεο δείχνει την απίστευτη πλάκα που έκανε μια ομάδα νεαρών από τον Καναδά στον φίλο τους, ο οποίος ενώ βρισκόταν λιπόθυμος από το μεθύσι στον καναπέ, έπεσε από ύψος πολλών μέτρων έξω στο οδόστρωμα.

Το σοκαριστικό βέβαια είναι ότι τον νεαρό έριξαν από το μπαλκόνι οι ίδιοι του οι φίλοι – έτσι, για πλάκα. Facebook και YouTube αφαίρεσαν το εν λόγω βίντεο έπειτα από φήμες για πιθανή έρευνα από την αστυνομία.

Στα πλάνα, ένας νεαρός άντρας, που βρίσκεται αναίσθητος και ημίyυμvος πάνω σε έναν καναπέ, περιτριγυρίζεται από τους φίλους του, οι οποίοι τον σηκώνουν στα χέρια τους. Ακολούθως, τον μεταφέρουν στο μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου, από όπου τον πετούν κάτω και εκείνος προσγειώνεται στο χιόνι.

Ο άντρας, που μέχρι εκείνη τη στιγμή παρέμενε χωρίς τις αισθήσεις του, αρχίζει και συνέρχεται, ενώ οι φίλοι του γελούν υστερικά. «Ο φίλος μας λιποθύμησε ημίyυμvος στον καναπέ, έπειτα από κραιπάλη δυο ημερών. Έπρεπε να τον ξυπνήσουμε, οπότε τον πετάξαμε από το μπαλκόνι κάτω στο χιόνι», έγραψε ένας από τους «στοργικούς» φίλους.

Το βίντεο προκάλεσε οργή στα social media, με τους χρήστες να αναφέρουν ότι ο νεαρός γλύτωσε από θαύμα.