«Το σόι σου»: Πώς είναι και τι κάνουν σήμερα οι μικρές «Σάντρα» και «Χαρά» από τη σειρά του Alpha

16 Μαρτίου, 20239:11 ΜΜ
More videos

Η Βάσια Γκολφινοπούλου και η Ηλιάνα Γαλάνη, μίλησαν στο «Πάμε Δανάη» και στον Φίλιππο Ηρειώτη, περιγράφοντας άγνωστα περιστατικά πίσω από τη συνεργασία τους στη σειρά «Το σόι σου» στον Alpha.

Η Βάσια και η Ηλιάνα υποδύθηκαν τη «Χαρά» και τη «Σάντρα» τις τηλεοπτικές κόρες του Μελέτη Ηλία και της Βάσως Λασκαράκη.«Ήταν μια πολύ ξεχωριστή εμπειρία, τέσσερα πολύ όμορφα χρόνια που πραγματικά θα τα θυμάσαι για όλη σου τη ζωή», ανέφερε αρχικά η Βάσια Γκολφινοπούλου.

Η Ηλιάνα Γαλάνη αποκάλυψε πώς έφτασε να πάρει τον ρόλο της σειρά: «Όλα ξεκίνησαν από την Γρηγορία που ήταν γραμματέας στο φροντιστήριο αγγλικών και μου είπε ότι είμαι πολύ όμορφη. Μου έδωσε ένα χαρτί με το τηλέφωνο ενός πρακτορείου και μου πρότεινε να πάω εκεί. Με ρωτήσαν από το πρακτορείο αν θα με ενδιέφερε να περάσω από οντισιόν για το ρόλο της ”Χαράς” στη σειρά».

Και η Βάσια Γκολφινοπούλου ανέφερε: «Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να συνδυάσω τα γυρίσματα, το διάβασμα και τον πρωταθλητισμό στη ρυθμική γυμναστική. Θυμάμαι ότι διαβάζαμε αρκετές φορές μαζί με την Ηλιάνα πριν μας καλέσουν για γύρισμα, αλλά και στο δρόμο. Οι συμμαθητές μου έβλεπαν τη σειρά και με ρωτούσαν πολλά πράγματα για τα γυρίσματα», είπε στην κάμερα του Mega.
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News