Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΤο πρόβλημα υγείας της δημοσıογράφου Γιώτας Μιχαλοπούλου με θuρεοεıδή και καρδıά που...

Το πρόβλημα υγείας της δημοσıογράφου Γιώτας Μιχαλοπούλου με θuρεοεıδή και καρδıά που «κόντεψαν να τη στείλοuν αδıάβαστη»

Η περιπέτεια υγείας της γνωστής δημοσιογράφου Γιώτας Μιχαλοπούλου που παρουσίαζε το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

Η γνωστή δημοσιογράφος και μέχρι το 2011 παρουσιάστρια ειδήσεων, Γιώτα Μιχαλοπούλου αποκάλυψε τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε πρόσφατα με την υγεία της. “Η ζωή συνεχίζεται, αλλά με περισσότερες απαιτήσεις για καλύτερη ζωή, πιο πολλή ζωή, με ένα όνειρο καθόλου απατηλό και τρελό” έγραψε σε ανάρτησή της.

Ειδικότερα, το ποστ της γνωστής δημοσιογράφου προκάλεσε ανησυχία στα social media, με τη Γιώτα Μιχαλοπούλου να χρειάζεται να επανέλθει με νέα ανάρτηση για να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις για την υγεία της.

Συγκεκριμένα, η άλλοτε παρουσιάστρια ειδήσεων Γιώτα Μιχαλοπούλου, αρχικά, έγραψε σε ανάρτησή της πριν μερικές ημέρες: “Ένας αρρύθμιστος θυρεοειδής, μερικά “πακέτα” πιο μεγάλα από τις πλάτες μου, το διαχρονικό άγχος της επιβίωσης και μία “σπασμένη” καρδιά, λίγο κόντεψαν να με στείλουν αδιάβαστη. Η καρδιά άντεξε, ο εγκέφαλος αντέχει ακόμα κι αυτός, παρά το μικρό “σημάδι” που απέκτησε, συνεπώς κουφάλα νεκροθάφτη, δεν μασάω. Σηκώθηκα ξανά”.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το συγκεκριμένο ποστάρισμα δημιούργησε έντονο ενδιαφέρον για την κατάσταση της δημοσιογράφου που έχει αποχωρήσει, εδώ και χρόνια, από τα δελτία ειδήσεων και την τηλεόραση. Μετά το αυξημένο ενδιαφέρον του κόσμου για την υγεία της, η Γιώτα Μιχαλοπούλου επανήλθε με νέα ανάρτηση.

“Υπάρχει -μεταξύ άλλων- ένα reality check και είναι εκείνη η στιγμή που σκέφτεσαι, βασικά σκέφτομαι, ρε μ@, κόντεψα να πεθάνω δηλαδή…; Δεν ξέρω, αλλά το “σιγά μην κλάψω -σιγά μη φοβηθώ” έγινε και φόβος και κυρίως κλάμα. Anyway, η ζωή συνεχίζεται, αλλά με περισσότερες απαιτήσεις για καλύτερη ζωή, πιο πολλή ζωή, με ένα όνειρο καθόλου απατηλό και τρελό”, έγραψε η κυρία Μιχαλοπούλου.

“Όσο για τις δημόσιες ποστιές, εχμ έφεραν… περισσότερους fb φίλους. Καθόλου περίεργο, αν σκεφτεί κάποιος την κλισέ ατάκα “που χάθηκε η Γιώτα Μιχαλοπούλου”. Εμ, δεν χάθηκε ακόμα, αλλά δεν θα γίνει είδηση. Δεν το ήθελε, δεν την απασχολεί. Δεν υπήρξα είδηση. Και δεν θα γίνω με αφορμή την υγεία μου ή την προσωπική ζωή μου. Δεν το επιδίωξα ποτέ και δεν το επιτρέπω. Και να, πως γίνομαι ξανά ξινή”, έγραψε η κυρία Μιχαλοπούλου σε νέα ανάρτησή της, σχολιάζοντας την ανησυχία γύρω από το πρόσωπό της.

Το “αντίο” της στους τηλεθεατές στο τελευταίο δελτίο ειδήσεων που παρουσίασε

Δείτε το βίντεο
Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η Γιώτα Μιχαλοπούλου υπήρξε παρουσιάστρια ειδήσεων, αρχικά, στην ΕΡΤ και από το 1999 στον ΑΝΤ1. Παρουσίαζε ανελιπώς το δελτίο ειδήσεων έως και το 2011. Μάλιστα, στην αποφώνησή της, τότε, είχε ευχηθεί στους τηλεθεατές “Καλή τύχη σε όλους σας και εις το επανιδείν”.

Τα πιο σημαντικά