Το πριν και μετά για όσες γυναίκες χρησιμοποίησαν στεροειδή

7 Νοεμβρίου, 2014 6:21 ΜΜ
More videos

Πώς ήταν και πώς έγιναν, μετά τη χρήση των στεροειδών. Πολλές από αυτές προσβλήθηκαν μάλιστα από διάφορες τοξικές ασθένειες και καρκίνο και … πέθαναν. Άλλες έβλεπαν το στήθος τους να μικραίνει, τα μπράτσα τους να φουσκώνουν και άρχισαν να βγάζουν μούσια. Κάποιες είπαν ότι έβγαλαν και όρχεις. Η αλήθεια είναι πως με τα στεροειδή αναβολικά ο οργανισμός τρελαίνεται, τα κύτταρα του δρουν μόνα τους δίχως λογική.

Heidi Krieger: υπερπρωταθλήτρια στο μαζικής παραγωγής με κάθε κόστος, καθεστώς της Ανατολικής Γερμανίας. Η Heidi ξεκίνησε να παίρνει αναβολικά σαν αθλήτρια, από την εφηβεία της. Έφτασε μέχρι το υψηλότερο βάθρο στη σφύρα. Όμως αυτή που βλέπετε δεν ήταν πλέον η Heidi, αλλά ο Andreas Krieger.

Η Candice Armstrong, ήταν κάποτε μια ξανθούλα Αγγλίδας που μαγνήτιζε τα βλέμματα. Ξεκίνησε να παίρνει στεροειδή από το γυμναστήριο που ξεκίνησε τη δεκαετία του 80. Όλα άρχισαν να αλλάζουν πάνω της. Σήμερα η ίδια υποστηρίζει ότι μέχρι και η κλειτορίδα της άλλαξε. Φούσκωσε τόσο, έχασε το ρόλο που είχε πριν και πλέον είναι ένας όρχις που έχει φυτρώσει.

Το 1993 η Denise Rutkowski, τερμάτισε 2η σε ολόκληρο τον κόσμο στο διαγωνισμό Mrs. Olympia. Δείτε πως είναι σήμερα.

Η Joanna Clare Thomas πριν καν φτάσει τα 21 της χρόνια ήταν γνωστή στο χώρο του bodybuilding. Γεννήθηκε το 1976 και πριν λίγο καιρό σε μια συνέντευξη της στο BBC δήλωσε μετανιωμένη. Το γιατί φαίνεται στις φωτό. Η Joanna σήμερα δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Η Alina Popa από τη Ρουμανία ήθελε να έχει ένα χτιστό κορμί και να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί. Τα κατάφερε. Τα αναβολικά στεροειδή έκαναν τη δουλειά τους.

Η Monica Mollica Mowi από τη Σουηδία πάντα γυμναζόταν. Όταν ξεκίνησε και τα αναβολικά, άλλαξε. Λιγάκι…

 

Πηγή