Το πιο πολυτελές ιδιωτικό αεροπλάνο που φτιάχτηκε ποτέ! Το εσωτερικό του ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας!

8 Απριλίου, 2015 10:23 ΜΜ
More videos

Εντυπωσιακή αίθουσα συνεδριάσεων, βασιλική κρεβατοκάμαρα, πολυτελές μπάνιο. Και όμως δεν πρόκειται για σουίτα ενός διάσημου ξενοδοχείου αλλά για το νέο ιδιωτικό τζετ 747 που θεωρείται το ιπτάμενο παλάτι των αιθέρων.

boeing-747-8-master-suite-greenpoint

Για να ικανοποιήσουν τις πιο ευφάνταστες επιθυμίες των πλούσιων πελατών τους, η Airbus και η Boeing προχώρησαν στην πώληση των «VIP» εκδόσεων των επιβατικών αεροσκαφών τους με τα σήματα της Airbus Corporate Jet και της Boeing Business Jet.

the-boeing-747-8-vip-is-the-longest-and-second-largest-airliner-ever-built-powered-by-a-team-of-four-general-electric-genx-engines-the-plane-can-fly-8000-nautical-miles-nonstop

Το εξατομικευμένο Boeing 747-8, που ολοκληρώθηκε από την Greenpoint Technologies ανήκει σε έναν πολύ τυχερό και πλούσιο πελάτη που διατηρεί την ανωνυμία του.

as-you-may-have-guessed-all-of-the-interior-components-and-cabinets-are-custom-designed-and-built-in-house-using-only-the-finest-materials

Καταλαμβάνει 4.786 τετραγωνικά πόδια, διαθέτει καμπίνα, σαλόνια, μπάνια, κρεβατοκάμαρες, γραφείο καθώς και μια τεράστια τραπεζαρία.

i-mean-just-look-at-this-lounge-its-spectacular

Το Boeing 747-8 VIP είναι το μακρύτερο και το δεύτερο μεγαλύτερο αεροσκάφος που κατασκευάστηκε ποτέ. Τροφοδοτείται από μια ομάδα τεσσάρων κινητήρων General Electric Genx και μπορεί να πετάξει για 8.000 ναυτικά μίλια ασταμάτητα.

the-747-8-can-be-customized-any-way-the-client-likes this-is-certainly-a-far-cry-from-the-lesser-private-jets-of-the-world-and- and-if-youd-like-the-lounge-in-another-design-no-problem and-what-about-the-big-hump-on-top-of-the-747-8-theres-a-lounge-up-there-too -an-impressive-conference-room-for-larger-meetings-that- as-with-any-other-part-of-the-plane-you-can-have-it-any-way-you-like boeing-747-8-master-suite-greenpoint -can-double-as-a-stately-dining-room-when-necessary -even-makes-the-worlds-luxury-hotels-somewhat-obsolete for-those-looking-to-do-some-business-theres-a-massive-office-for-that-and- heres-the-lounge-from-another-angle naturally-the-stateroom-comes-with-its-own-lounge or-you-can-look-out-the-window-as-you-soar-above-the-world

 businessinsider iefimerida
Ακολουθήστε μας στο facebook: