Το πεντάστερο ξενοδοχείο που χτίζεται μέσα σε λατομείο!

7 Απριλίου, 2016 9:06 ΜΜ
More videos

Η Κίνα κατέχει αναμφίβολα το προβάδισμα στην «κούρσα» του κατασκευαστικού τομέα, «σηκώνοντας» ουρανοξύστες, σπίτια, ακόμα και ολόκληρες πόλεις με ταχύτητα που εντυπωσιάζει τον κόσμο όλο.

Όπως φαίνεται οι Κινέζοι γίνονται ολοένα και πιο εφευρετικοί στον τομέα αυτό, κατασκευάζοντας τώρα ένα πεντάστερο ξενοδοχείο μέσα σε εγκαταλελειμμένο λατομείο.

Οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη για την ανέγερση του ξενοδοχείου InterContinental Shimao στο βουνό Tianmenshan στα ανατολικά.

Το συγκρότημα των 430 εκατομμυρίων ευρώ σχεδίασε η βρετανική εταιρεία Atkins και θα διαθέτει 370 δωμάτια σε 19 ορόφους. Απευθύνεται προφανώς στην κινεζική ελίτ.

Μόνο δύο από τους ορόφους θα είναι πάνω από την επιφάνεια της γης, οι υπόλοιποι 17 θα είναι υπόγειοι. Οι δύο τελευταίοι θα είναι κάτω από το νερό και θα διαθέτουν ενυδρείο, εστιατόριο και χώρους φιλοξενίας.

Το ξενοδοχείο θα έχει επίσης πισίνα και χώρο άσκησης, πολλά εστιατόρια και συνεδριακούς χώρους.

Η Atkins σχεδίασε το ξενοδοχείο με στόχο η κατασκευή να ενσωματώνεται στον περιβάλλοντα χώρο με οικολογική «πράσινη» ταράτσα όπου θα φυτευτούν πολλά δέντρα.

Η κατασκευή αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2017 και η διαμονή θα κοστίζει από 250 ευρώ τη βραδιά.

pentastero-ksenodoxeio-pou-xtizetai-mesa-se-latomeio-02 pentastero-ksenodoxeio-pou-xtizetai-mesa-se-latomeio-03 pentastero-ksenodoxeio-pou-xtizetai-mesa-se-latomeio-04 pentastero-ksenodoxeio-pou-xtizetai-mesa-se-latomeio-05 pentastero-ksenodoxeio-pou-xtizetai-mesa-se-latomeio-06 pentastero-ksenodoxeio-pou-xtizetai-mesa-se-latomeio-07 pentastero-ksenodoxeio-pou-xtizetai-mesa-se-latomeio-08

Πηγή: Newsbeast.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: