Το πειραχτήρι πρίγκιπας Τζορτζ έκλεψε την παράσταση στην επίσημη φωτογράφιση γάμου

21 Μαΐου, 2018 6:50 ΜΜ
More videos

Τρεις επίσημες φωτογραφίες από τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν έδωσε στη δημοσιότητα το παλάτι του Κένσιγκτον.

Στην μία φωτογραφία ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ ποζάρουν με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, τη μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ και τα παρανυφάκια. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει ο ιδιαίτερα χαμογελαστός πρίγκιπας Τζορτζ, αλλά και το τεράστιο καπέλο της Καμίλα.

Στη δεύτερη φωτογραφία, το βασιλικό ζευγάρι ποζάρει με όλα τα παρανυφάκια, ενώ στην τρίτη Μέγκαν και Χάρι είναι οι δυο τους στα σκαλιά, λάμποντας από ευτυχία.

«Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσοι συμμετείχαν στη γιορτή τους στον γάμο του Σαββάτου», σημειώνει το παλάτι του Κένσιγκτον.

Οι φωτογραφίες είναι του Alexi Lubomirski, προστατευομένου του Μάριο Τεστίνου, αγαπημένου φωτογράφου της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Η Daily Mail σχολιάζει χαρακτηριστικά πως η επιλογή των συγκεκριμένων φωτογραφιών από την Μέγκαν και τον Χάρι αποτελεί το επόμενο στάδιο της επανάστασης. Οπως αναφέρει, είναι οι πιο καινοτόμες και οι πιο οικίες από τα βασιλικά πορτρέτα που έχουμε δει.

[dailymail] [ief]

Ακολουθήστε μας στο facebook: