Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΤο παραδέχθηκε 20 χρόνια μετά την αρχή της σχέσης με τον Ρουβά...

Το παραδέχθηκε 20 χρόνια μετά την αρχή της σχέσης με τον Ρουβά η Κάτια Ζυγούλη: «Τον πρώτο καιρό ήμουν ερωτευμένη, στην πορεία»

Η Κάτια Ζυγούλη είναι πανευτυχής την τελευταία 20ετία στο πλευρό του Σάκη Ρουβά, μιλώντας σε ορισμένες περιπτώσεις για την κοινή τους ζωή και το γάμο τους τα τελευταία έξι χρόνια, αποκτώντας τέσσερα παιδιά.

Με ειλικρίνεια για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Σάκη Ρουβά, είχε μιλήσει πριν από καιρό η Κάτια Ζυγούλη μέσα από το κανάλι που διατηρεί στο YouΤube. Το γνωστό μοντέλο, που ζει σε έναν υπέροχο παράδεισο με το σύζυγό της, απάντησε στο πώς κατάλαβε ότι ο τραγουδιστής είναι ο «άντρας της ζωής της», αλλά και στο αν έχει ψάξει ποτέ το κινητό του.

Στην πρώτη ερώτηση, η Κάτια απάντησε: «Τον πρώτο καιρό απλά ήμουν τυφλή από έρωτα.Στην πορεία, μπήκε λίγο και η λογική. Τα χρόνια πέρασαν. Κατάλαβα και το είχα νιώσει πολλές στιγμές (σ.σ. ότι είναι ο άνθρωπός μου), αλλά η μεγάλη απόφαση ήρθε όταν είπα ότι αυτόν τον άνθρωπο τον αγαπάω παρά τις δυσκολίες -γιατί όλοι έχουμε τις δυσκολίες μας, μην κοροϊδευόμαστε!».
Το έχει ήδη πάρει απόφαση: Έτσι μοιράζει την περιουσία του στη Ζυγούλη και τα 4 παιδιά του ο Σάκης Ρουβάς – Η άγνωστη διαθήκη για σπίτια, χρήματα και επιχειρήσεις
Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τα τέσσερα παιδάκια τους, ζώντας την πλήρη ευτυχία τις τελευταίες δύο δεκαετίες της κοινής τους πορείας.

Ο γνωστός καλλιτέχνης εργάζεται στο χώρο της μουσικής πάνω από 30 χρόνια, με τον ίδιο να έχει δημιουργήσει μία περιουσία από ακίνητα και επενδύσεις. Ο ίδιος, ωστόσο λόγω των συνθηκών και των δυσκολιών της εποχής που ζούμε, θέλει να είναι σίγουρος πως τα παιδιά του θα είναι εξασφαλισμένα μελλοντικά.

Η μοιρασιά και ο ιδιαίτερος ρόλος της Κάτιας

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, ο τραγουδιστής αποφάσισε να μοιράσει την περιουσία που έχει «χτίσει» μέσα στα χρόνια στα τέσσερα παιδιά του. Φυσικά, η «μοιρασιά» αυτή δεν αφορά το σήμερα, αλλά το τι θα πάρει καθένα από τα παιδιά στο μέλλον, αφότου ενηλικιωθούν.

Έτσι, η βίλα στο Νέο Βουτζά μοιράζεται ανάμεσα στα δύο αγόρια του, τον Αλέξανδρο και τον Απόλλωνα, ενώ στα δύο κορίτσια, την Αριάδνη και την Αναστασία πηγαίνει το πλαϊνό οικόπεδο, εκεί όπου υπάρχουν και τα θερμοκήπια της οικογένειας.

Το σπίτι στην Κέρκυρα, που έχει ο τραγουδιστής λόγω της καταγωγής του πηγαίνει στα κορίτσια και ένα μεγάλο οικόπεδο που έχει ο τραγουδιστής να μοιράζεται στα αγόρια.

Στο Βόλο τώρα, ο τραγουδιστής έχει αγοράσει μια έκταση πολλών στρεμμάτων, στην οποία δημιουργεί μια επιχειρηματική επένδυση, παραγωγής ενέργειας. Αυτό θα μοιραστεί από 25% σε κάθε παιδί, με την επικαρπία να μένει στη μητέρα τους, την Κάτια Ζυγούλη.

Το άγνωστο ποσό μετρητών θα μοιραστεί ισόποσα στα παιδιά, ενώ σε περίπτωση που συμβεί κάτι στον ίδιον, τη διαχείριση θα έχει η Κάτια Ζυγούλη.

Τα πιο σημαντικά