«Το παιδί μου δεν μπορεί να κοιμηθεί αν δεν πάρει αγκαλιά… ένα πεπόνι»

22 Ιουλίου, 2022 2:00 ΠΜ
More videos

Τα περισσότερα παιδιά, όταν πηγαίνουν για ύπνο θέλουν να έχουν κάτι στην αγκαλιά τους. Είτε αυτό είναι ένα λούτρινο κουκλάκι, ένα παιχνίδι, ένα μικρό μαξιλαράκι και ούτε καθ’ εξής.

Φυσικά υπάρχουν κι εκείνα που μπορεί να κρατήσουν ό,τι πιο αλλοπρόσαλλο μπορείτε να φανταστείτε, όπως το πιτσιρίκι της ιστορίας.

Η εξοντωμένη μαμά του που ρέει στις φλέβες της καφεΐνη για να μπορέσει να μείνει ξύπνια, ώστε να κοιμίσει το αγοράκι της, αποκάλυψε το πιο αλλόκοτο πράγμα που έκανε το παιδί της να κοιμηθεί.

ΑΓΑΠΗΣΕ ΕΝΑ ΠΕΠΟΝΙ

Και αυτό ήταν ένα… πεπόνι! Ναι καλά διαβάζετε.

Ο 4χρονος Τζέιμι «αγάπησε» ένα μικρό πεπόνι που αγόρασε η μητέρα του στο σούπερ μάρκετ κι έκτοτε το ζητά μαζί του στο κρεβάτι του. Μαζί με το φρούτο καταφέρνει να κοιμηθεί με αποτέλεσμα να ηρεμεί και η μαμά του, που όπως εξομολογήθηκε καθημερινά κοιμόταν δύο ώρες κι ένιωθε σαν ζόμπι.

Η μαμά τόνισε ότι το παιδί κοιμάται γαλήνια για επτά ώρες εδώ και τέσσερις μήνες και κάθε πέντε μέρες αλλάζει πεπόνι, γιατί όπως είναι φυσικό, αρχίζει να μαλακώνει και να υπερωριμάζει.

«ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩ»

«Ο Τζέιμι κοιμόταν ήσυχα σαν πουλάκι μέχρι που άρχισε το lockdown κι από τότε δυσκολευόταν. Ξυπνούσε έξι ή επτά φορές μέσα στην νύχτα. Είχα αποκτήσει σακούλες κάτω από τα μάτια μου, ζούσα με καφεΐνη και έμοιαζα με ζόμπι. Ήμουν εξαντλημένη», σημείωσε η μητέρα.

«Μία μέρα βρισκόμασταν στο σούπερ μάρκετ και πήρε ένα πεπόνι και το κρατούσε συνέχεια στα χέρια του μέχρι που φτάσαμε στο σπίτι. Όπου και να κινείται το έχει μαζί του. Ακόμη κι αν παίζει με τα παιχνίδια του έχει και το πεπόνι μαζί. Μου είπε ότι θα ξαπλώσει μαζί με το πεπόνι και αν έχετε παιδί γνωρίζετε τι μάχη θα δίνατε για να του το πάρετε την ώρα του ύπνου. Εγώ ήμουν τόσο κουρασμένη που τον άφησα», συνέχισε.

«Πίστευα ότι σε δέκα λεπτά θα σηκωνόταν και θα ερχόταν στο δικό μου κρεβάτι όπως έκανε τόσο καιρό. Όταν πήγα να τον ελέγξω κοιμόταν μαζί με το πεπόνι. Σοκαρίστηα και πραγματικά φοβήθηκα να του το πάρω, μην τυχόν ξυπνήσει τη νύχτα και δεν το βρεί. Ήταν μία στιγμή «εύρηκα»», πρόσθεσε η μητέρα.

Έτσι, τον έβγαλε μία φωτογραφία, προκειμένου να πείσει και την υπόλοιπη οικογένεια για του λόγου το αληθές!

Εσάς τι αλλόκοτο παίρνει το παιδί σας για να κοιμηθεί στο κρεβατάκι του;

Πηγή: The Sun