Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΤο οπλοστάσιο του παππού: Γιαγιά στην Κρήτη τσακώθηκε με τον 83χρονο σύντροφό...

Το οπλοστάσιο του παππού: Γιαγιά στην Κρήτη τσακώθηκε με τον 83χρονο σύντροφό της και τον «κάρφωσε» για τα όπλα στην Αστυνομία

Ένας 83χρονος Γερμανός στα Χανιά της Κρήτης τσακώθηκε άγρια με την 83χρονη σύντροφό του από τη Σλοβακία το βράδυ του Σαββάτου 9/7. Η κατάσταση ξέφυγε και η ηλικιωμένη γυναίκα κάλεσε την Αστυνομία για να καταγγείλλει ενδοοικογενειακή βία, όταν όμως ήρθαν οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά στο οπλοστάσιο του παππού.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος Cretapost.gr, ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας ανάμεσα σε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι “αποκάλυψε” το μίνι οπλοστάσιο που διατηρούσε ο άνδρας.

Συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου 9/7 σε περιοχή του δήμου Πλατανιά στα Χανιά ένας 83χρονος Γερμανός άρχισε να καυγαδίζει έντονα με την 83χρονη σύντροφό του από τη Σλοβακία.

Τα αίματα δεν άργησαν να… ανάψουν με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Όταν η 83χρονη είδε τους αστυνομικούς τους παρέδωσε το “μίνι” οπλοστάσιο του συντρόφου της.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί κατάσχεσαν ένα πολεμικό τυφέκιο με τη γεμιστήρα του, με ενσωματωμένη διόπτρα και μηχανισμό λέιζερ, δύο πιστόλια με τους γεμιστήρες τους, δύο περίστροφα, μία ματσέτα και 646 σφαίρες.

Οι αρχές συνέλαβαν τον 83χρονος ενώ σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και κατοχή όπλων.

Δείτε τη φωτογραφία:

e58e2a6c984146c8bf2b361366b5feecΤα πιο σημαντικά