Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΦωτογραφίζει δωρεάν γάμους και βαπτίσεις οικονομικά αδύναμων ζευγαριών

Φωτογραφίζει δωρεάν γάμους και βαπτίσεις οικονομικά αδύναμων ζευγαριών

Το όνομα του είναι Χρίστος Λεοντής και ασχολείται επαγγελματικά με τις φωτογραφίσεις σε γάμους και βαπτίσεις στη Θεσσαλονίκη. Αγαπά πολύ τη δουλειά του και δε σταματά να δημιουργεί. Αναλαμβάνει επαγγελματικές φωτογραφίσεις και λήψεις βίντεο και σε άλλες περιοχές της χώρας, έπειτα από συνεννόηση.

Το τελευταίο διάστημα αποφάσισε να βοηθήσει και ανθρώπους που θέλουν να απαθανατίσουν σημαντικές στιγμές της ζωής τους, αλλά αδυνατούν να καλύψουν τα έξοδα του φωτογράφου.

Ο κ. Λεοντής αναλαμβάνει να τους φωτογραφίζει δωρεάν και το κάνει με πολύ διακριτικό τρόπο. «Οι προσφορές που δίνω πάντα είναι προσωπικές και αυτό προκύπτει ανάλογα με το τι χρειάζεται το ζευγάρι. Πάντα κάνω περισσότερα από όσα συμφωνούμε», εξομολογείται στο thestival.gr.

280154821 5376319972389448 6098209899746150339 n

Δυστυχώς στις μέρες μας υπάρχουν ζευγάρια που αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα και δεν επιλέγουν επαγγελματία φωτογράφο σε γάμους ή βαπτίσεις. Ο ίδιος εξηγεί ότι ο λόγος που αποφάσισε να προσφέρει σε εκείνους που τον χρειάζονται δεν είναι η αυτοπροβολή. «Θέλω μόνο να βοηθήσω και τίποτα παραπάνω καθώς τον τελευταίο καιρό μερικά ζευγάρια, προκειμένου να πέσει η τιμή, μου ζητούν λιγότερα πράγματα».

Ο φιλάνθρωπος φωτογράφος της Θεσσαλονίκης δεν σταματά εδώ. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να υλοποιήσει νέες δράσεις προσφοράς προς τους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Τελικά, η προσφορά και η αλληλεγγύη χωρούν παντού, αρκεί να υπάρχει πραγματική θέληση!

INFO:

FBChristos Leontis CapturesΤα πιο σημαντικά