Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024
Ελλάδα«Το όνομα μου μπλέχτηκε αδίκως μέσα σε....» - Οι πρώτες δηλώσεις του...

«Το όνομα μου μπλέχτηκε αδίκως μέσα σε….» – Οι πρώτες δηλώσεις του Κοψιάλη μετά τον ντόρο με την 24χρονη

Ο κακός χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες στα social media μετά την καταγγελία της 24χρονης που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Χιλιάδες χρήστες “επιτέθηκαν” σε γνωστούς influencer οι οποίοι δεν τοποθετήθηκαν για το εν λόγω θέμα. Ανάμεσά τους και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Οι χρήστες λοιπόν ζήτησαν από τα αδέρφια Αντετοκούνμπο να κατεβάσουν τον διαγωνισμό που τρέχουν με τον Αλέξανδρο στο Instagram και χαρίζουν ένα σπίτι αξίας άνω των 100.000 ευρώ. Έτσι λοιπόν και έγινε, με τον ίδιο να ανακοινώνει λίγο αργότερα πως αποσύρεται από τον αντίστοιχο διαγωνισμό.

Η ανακοίνωση του Κοψιάλη

«Καλησπέρα σε όλους, όπως είδατε την ευθύνη για τον διαγωνισμό για το σπίτι την έχουν αποκλειστικά οι Antetokounbros και κανένας άλλος. Τώρα οι συμμετοχές που έχουν γίνει από το προφίλ μου μετράνε κανονικά και η κλήρωση θα γίνει την ημερομηνία που έχει οριστεί κάτω από τη λεζάντα.

Όλο αυτό γίνεται με απεριόριστο σεβασμό σε μια οικογένεια που μας έχει κάνει υπερήφανους σε ολόκληρο τον κόσμο και ντρέπομαι ειλικρινά που χρειάστηκε να βγω να εξηγήσω κάτι τέτοιο, διότι το όνομα των παιδιών, το οποίο δεν φταίει σε τίποτα, βρέθηκε να τουιτάρει δίπλα από τις λέξεις όπως βιασμός και Θεσσαλονίκη. Και επειδή όλο αυτό γίνεται, επειδή το όνομα μου μπλέχτηκε αδίκως μέσα σε όλο αυτό, πήραμε από κοινού την απόφαση ο διαγωνισμός να συνεχίσει κανονικά αποκλειστικά από το προφίλ των παιδιών», είπε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

kopsialis 1

Τα πιο σημαντικά