Το νέο υπεραυτοκίνητο της Aston Martin κοστίζει μόλις… 2,3 εκατ. δολάρια.

9 Ιουλίου, 20153:25 ΠΜ
More videos

Θα κατασκευαστούν μόνο 24 με την τιμή να ανέρχεται στα 2,3 εκατ. δολάρια

Είναι ένα από τα πιο hi-tech αυτοκίνητα που έχουν κατασκευαστεί ποτέ και οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές θα πρέπει να… καθίσουν ξανά με ένα δάσκαλο στο τιμόνι, για να μάθουν πώς να το οδηγούν.

Αρκεί φυσικά να έχουν 2,3 εκατομμύρια δολάρια στην άκρη για να το αποκτήσουν.

Τον Aston Martin Vulcan παρουσιάστηκε στο Goodwood Festival of Speed και σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, πρόκειται να κυκλοφορήσουν μόνο 24 αυτοκίνητα.

Το υπεραυτοκίνητο διαθέτει hi-tech ταμπλό και έξυπνο τιμόνι, από το οποίο μπορούν να ελεγχθούν σχεδόν τα πάντα.

Η Aston Martin –το αυτοκίνητο του James Bond- λέει ότι το Vulcan «είναι η πιο έντονη και συναρπαστική δημιουργία της μέχρι σήμερα».

Με ισχύ 800-plus bhp, το Aston Martin Vulcan θα είναι φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από ανθρακονήματα.

«Είναι από τη φύση του ένα σπάνιο και συναρπαστικό υπεραυτοκίνητο» σχολίασε ο Andy Palmer, CEO της εταιρείας. «Είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο για μια πραγματικά μοναδική οδηγική εμπειρία, που βασίζεται στην πλούσια κληρονομιά μας. Το αυτοκίνητο αυτό προσαρμόζει την ισχύ και το χειρισμό του ανάλογα με τις δυνατότητες του οδηγού και τα χαρακτηριστικά της πίστας» συμπλήρωσε και κατέληξε: «Είναι ένα σπορ αυτοκίνητο για τους λάτρεις των sports car και θέτει νέα στάνταρ στην κατηγορία των ultra-high luxury supercar».aston3aston2aston1

aston4

dailymail/newsbeast
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News