Το νέο επίμονο αίτημα της Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή και οι απειλές

16 Απριλίου, 2022 6:32 ΜΜ
More videos

Νέο αίτημα για εκτεταμένο γονιδιακό έλεγχο πρόκειται να υποβάλει η Ρούλα Πισπιρίγκου όσον αφορά στους θανάτους των μικρών κοριτσιών από την Πάτρα, τη στιγμή που μάρτυρες δέχονται απειλές, όπως αποκαλύφθηκε.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση των τριών μικρών παιδιών από την Πάτρα συνεχίζονται με τη μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, να εμμένει στην πιθανότητα ένα σπάνιο γονίδιο να ευθύνεται για τους θανάτους της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (16/04).

Συγκεκριμένα, η 33χρονη που έχει κριθεί προφυλακιστέα για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, θέλει να γίνει εκτεταμένος γονιδιακός έλεγχος ως προς τους θανάτους των τριών μικρών κοριτσιών.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος, αποκάλυψε στο MEGA: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου θέλει πλέον να γίνει πιο εκτεταμένος γονιδιακός έλεγχος, γιατί η ίδια πιστεύει ότι εκεί είναι το πρόβλημα».

Απειλές σε μάρτυρες

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!», ο Γιώργος Αναστασόπουλος αποκάλυψε ότι μάρτυρες στην υπόθεση αυτή δέχονται απειλές.

Χαρακτηριστικά, ο δημοσιογράφος ανέφερε: «Όσο σφίγγει ο κλοιός, τόσο μεγαλύτερη είναι η νευρικότητα. Κάποιοι μάρτυρες έχουν απειληθεί με ανώνυμα τηλεφωνήματα και μηνύματα. Δεν πτοούνται. Για τη σπιτονοικοκυρά συνεχίζεται η διαδικασία της προκαταρκτικής εξέτασης. Γιατροί, νοσοκόμες αλλά και μάρτυρες που δεν έχουν ακόμη καταθέσει έχουν δεχτεί απειλές».

Μάνος Δασκαλάκης: «Δεν υπήρξε ποτέ έρωτας με αυτή τη γυναίκα»

Ο Μάνος Δασκαλάκης, πατέρας των τριών μικρών παιδιών από την Πάτρα, δήλωσε την Παρασκευή (15/04) πως «δεν υπήρξε ποτέ έρωτας με αυτή τη γυναίκα», δηλαδή με τη Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης τους, Τζωρτζίνας.

Αναφορικά με το πώς έγινε η προμήθεια της κεταμίνης που εντοπίστηκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα, ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε στην Αγγελική Νικολούλη και στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» (MEGA): «Δεν μπορεί να μας περάσει από το μυαλό για το πώς θα μπορούσε να την προμηθεύτηκε. Θα ψαχτούν όλα από τους αρμόδιους για τα όσα λέγονται για τη φαρμακαποθήκη, που εργάζεται ο πατέρας μου. Κανείς από την οικογένεια της Ρούλας δεν ανήκει στον χώρο των τοξικομανών, οπότε δε θα μπορούσε να την έχει αποκτήσει από εκεί».

Ο ίδιος, στη συνέχεια, τόνισε πως με τη Ρούλα Πισπιρίγκου είχαν πάψει εδώ και καιρό να τους ενώνουν πράγματα και πως για χάρη της Τζωρτζίνας έμειναν και πάλι μαζί.

Χαρακτηριστικά, ο 30χρονος σημείωσε: «Από την Τζωρτζίνα και μετά αποφασίζουμε να είμαστε μαζί για το παιδί και να δώσουμε τα πάντα για εκείνη. Θέλαμε να ζει μια φυσιολογική ζωή σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Χωρίσαμε από την ημέρα που η Τζωρτζίνα απεβίωσε. Δεν υπήρχε ποτέ έρωτας με τη Ρούλα. Πού να μου περάσει από το μυαλό ότι γίνονται τέτοια πράγματα; Αγγελική, δεν είναι εύκολο!».

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Συγχώρησα τον Μάνο και τον δέχτηκα πίσω»

Για τη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη είχε μιλήσει στο παρελθόν η Ρούλα Πισπιρίγκου από την Πάτρα με την Αγγελική Νικολούλη.

Χαρακτηριστικά, η Ρούλα Πισπιρίγκου δήλωσε σε απόσπασμα που προβλήθηκε την Παρασκευή (15/04) στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» (MEGA): «Είχε με αυτή τη γυναίκα έξι μήνες σχέση και τους ανακάλυψε ο φίλος της. Αυτός απείλησε τον Μάνο, εκείνος φοβήθηκε και ήρθε και μου τα είπε. Δεν τσακώθηκα μαζί του, τον συγχώρησα και τον δέχτηκα πίσω. Μέναμε σπίτι όλοι μαζί με την Τζωρτζίνα και την Μαλένα. […] Χθες ήταν παρέα μαζί της, άκουσα γυναίκα από μέσα στο τηλέφωνο. Ο Θεός να κατέβει κάτω, δεν μου το κάνεις καλά. Δεν πάει να λέει ο Μάνος ό,τι θέλει… ήταν στο σπίτι της στην Αθήνα. Είναι άνανδρο… Ο Μάνος μου είπε “δεν σας αφορά η προσωπική μου ζωή”. Με τι όρεξη κάνουν αυτά που κάνουν, δηλαδή δεν έχασε παιδιά αυτός;».

Εν συνεχεία, η ίδια πρόσθεσε: «Άνθρωπος που έχει χάσει τρία παιδιά και η γυναίκα του κατηγορείται, ε δεν πάει με άλλη. Με τι μυαλό πάει και η άλλη με τον παντρεμένο, που η γυναίκα του κατηγορείται μέχρι και στην Αμερική ότι έχει σκοτώσει τα παιδιά της;».