Το μuστικό της Βουγιουκλάκη: Το ψεύτικο πράγμα που είχε στο πρόσωπό της και δεν έβγαινε από το σπίτι χωρίς αuτό

20 Ιουνίου, 20233:28 ΜΜ

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη που τόσο αγαπήθηκε από το κοινό ήταν η εθνική σταρ της «χρυσής» εποχής του ελληνικού κινηματογράφου.

Η ηθοποιός πρόσεχε πάντα την εξωτερική της εικόνα, ακολουθώντας μία συγκεκριμένη ρουτίνα. Συγκεκριμένα η Αλίκη Βουγιουκλάκη πρόσεχε πάρα πολύ τη διατροφή της, ενώ απέφευγε το κρέας, τα γλυκά, το αλκοόλ και γυμναζόταν τακτικά.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Tα tips που ακολουθούσε για την εξωτερική της εμφάνιση

Περιποιούνταν συχνά την επιδερμίδα και τα λαμπερά κατάξανθα μαλλιά της με λάδι ελιάς, ενώ φρόντιζε να μην επιβαρύνει την επιδερμίδα της καθημερινά με καλλυντικά και πάντα εφάρμοζε μια απλή ενυδατική.

Όσον αφορά στο μακιγιάζ της, ήταν η πρώτη Ελληνίδα σταρ που καθιέρωσε μια εικόνα και ένα look, το οποίο έγινε το σήμα κατατεθέν της. Για να τονίσει και να μεγαλώσει τα μάτια της βασιζόταν αποκλειστικά στη χρήση του μαύρου eyeliner και των ψεύτικων βλεφαρίδων, ενώ έδινε χρώμα στα μάγουλά της χρησιμοποιώντας ρουζ σε απαλές αποχρώσεις. Παράλληλα, δεν ξεχνούσε ποτέ να τονίζει τα χείλη της με nude και ροζ αποχρώσεις.

Τέλος, να αναφέρουμε πως χαρακτηριστικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη ήταν ότι λάτρευε τα καπέλα. Αγόραζε δεκάδες και δεν τα αποχωριζόταν ούτε στα γυρίσματα των ταινιών της.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News