Το μωρό αυτό γεννήθηκε χωρίς μάτια. Κατάφερε όμως να γίνει σπουδαίος μουσικός!

Απρίλιος 1, 2015 10:55 ΜΜ
More videos

Ίσως μια πραγματικά συγκινητική ιστορία που μας διδάσκει ότι όταν κάποιος αγαπάει αυτό που κάνει πραγματικά, τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο του.

Ο Πάτρικ γεννήθηκε στο Κεντάκι της Αμερικής με μια σπάνια διαταραχή στα κόκκαλά του που δεν άφηνε τα άκρα του να μεγαλώσουν ευθεία, αλλά και χωρίς μάτια. Η οικογένεια όμως έλουσε τον Πάτρικ με αγάπη και τον μεγάλωσε όπως οποιοδήποτε άλλο παιδί.

Η ασθένεια άφησε τον Πάτρικ όχι μόνο τυφλό αλλά και ανίκανο να περπατήσει. Μετά από διάφορες επεμβάσεις κατάφερε να έχει -πάντα με την απόλυτη υποστήριξη των γονιών του- μια όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική ζωή.

Οι γονείς του λοιπόν τον έμαθαν να παίζει το πιάνο, κάτι που τον σαγήνευσε. Η αγάπη του για τη μουσική του έδωσε δύναμη και έτσι συνέχισε και έμαθε να παίζει και τρομπέτα.

Σήμερα είναι ένας από τους μουσικούς στην ορχήστρα της ομάδας ράγκμπι του πανεπιστημίου του Louisville! Η ιστορία όμως δεν σταματά εδώ, αφού η ορχήστρα αυτή κάνει ένα χορευτικό στο γήπεδο της ομάδας, στο οποίο φυσικά ο Πάτρικ δεν θα μπορούσε να συμμετέχει, αφού βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Ποιος σώζει τη μέρα; Ο πατέρας του Πάτρικ που κάνει τα πάντα για να βοηθήσει στο όνειρο του γιου του! Κάθε φορά που η ορχήστρα καλείται να παίξει στο γήπεδο, ο πατέρας, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, μετακινεί τον Πάτρικ με το αμαξίδιο του σύμφωνα με το χορευτικό της ομάδας!

Δείτε το βίντεο που καλύπτει τη γέννηση ως και πως είναι σήμερα ο Πάτρικ. Θα δείτε και τον ίδιο που μας αφηγείτε τη ζωή του, αλλά και τον πατέρα του και τη μητέρα του.

Ακολουθήστε μας στο facebook: