Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΤο μοντέλο του Next Top Model με τις πλαστικές ξεσπά: «Δεν κάνω...

Το μοντέλο του Next Top Model με τις πλαστικές ξεσπά: «Δεν κάνω για Ελλάδα, φεύγω στο εξωτερικό»

Ήταν από τις περιπτώσεις που ξεχώρισαν στο φετινό «Next Top Model» του Star όχι όμως για καλό λόγο. Η Ηρώ Δημητροπούλου με την εμφάνισή της στο πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι μόδας έγινε αντικείμενο συζήτησης για την εμφάνισή της.

Οι αρκετές αισθητικές επεμβάσεις που είχε κάνει στο σώμα της αν και μόλις 18 χρονών προκάλεσαν την αντίδραση της κριτικής επιτροπής. Η νεαρή κοπέλα δεν κατάφερε να προχωρήσει στην επόμενη φάση με ομόφωνη απόφαση των κριτών ωστόσο δεν το έβαλε κάτω.

Πήρε μέρος στα καλλιστεία όπου ήταν στις φιναλίστ χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πάρει κάποιον τίτλο. Πλέον η ίδια δηλώνει απογοητευμένη από την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα την οποία ετοιμάζεται να εγκαταλείψει. Όπως δήλωσε στις κάμερες φεύγει για το εξωτερικό όπου θα κυνηγήσει το όνειρό της να γίνει μοντέλο.

«Δεν με ενδιαφέρουν τα αρνητικά σχόλια καθόλου. Πιστεύω ότι απλά δεν κάνω για τα δεδομένα της Ελλάδας, πια modeling στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Όποιος θέλει να κάνει κάτι σοβαρό και να πετύχει στον χώρο αυτό πρέπει να φύγει στο εξωτερικό» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τις επεμβάσεις που έκανε, δήλωσε: «Έχω πει την αλήθεια, έχω πειράξει τα χείλη μου και το στήθος μου. Επέλεξα να τα κάνω από μικρή ηλικία, δικαίωμά μου αυτό».

Δείτε το βίντεο

Τα πιο σημαντικά