Το μοντέλο Κριστίν Τέιγκεν απέβαλε – Η σπαρακτική της ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

1 Οκτωβρίου, 2020 12:28 ΜΜ
More videos

Η Chrissy Teigen και ο John Legend θρηνούν την απώλεια του τρίτου τους παιδιού. Το πανέμορφο μοντέλο ανακοίνωσε στο Instagram με μια σπαρακτική ανάρτηση πως απέβαλε, εξαιτίας σοβαρών επιπλοκών που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της. Πιο συγκεκριμένα, η σύζυγος του διάσημου τραγουδιστή μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο εξαιτίας ακατάσχετης αιμορραγίας. Δυστυχώς, το τρίτο τους παιδί δεν τα κατάφερε, με την Chrissy Teigen να προχωρά σε μια συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτηση, που ράγισε καρδιές…

«Είμαστε σοκαρισμένοι και σε τόσο βαθύ πόνο που έχεις ακούσει μόνο, το είδος του πόνου που δεν είχαμε βιώσει ποτέ ξανά. Δεν μπορέσαμε να σταματήσουμε την αιμορραγία και να δώσουμε στο μωρό μας τα υγρά που χρειαζόταν, παρά τις σακούλες και τις σακούλες αίματος από μετάγγιση. Απλώς δεν ήταν αρκετό. Ποτέ δεν αποφασίζουμε για τα ονόματα των μωρών μας μέχρι την τελευταία δυνατή στιγμή μετά την γέννησή τους, λίγο πριν φύγουμε από το νοσοκομείο. Αλλά για κάποιον λόγο, αρχίσαμε να φωνάζουμε αυτόν τον μικρό άντρα στην κοιλιά μου, Τζακ. Έτσι, θα είναι πάντα ο Τζακ για εμάς. Ο Τζακ δούλεψε πολύ σκληρά για να γίνει μέρος της μικρής μας οικογένειας, και θα είναι για πάντα» ανέφερε αρχικά.

Η Chrissy Teigen και ο John Legend κρατούν στην αγκαλιά το τρίτο τους παιδί…

«Στον Τζακ μας: Λυπάμαι τόσο πολύ που οι πρώτες στιγμές της ζωής σου ήρθαν με τόσες πολλές επιπλοκές, που δεν μπορούσαμε να σου δώσουμε το σπίτι που χρειαζόσουν για να επιβιώσεις. Θα σε αγαπάμε για πάντα». Και συνέχισε: «Σας ευχαριστώ όλους για την θετική ενέργεια, τις σκέψεις και τις προσευχές. Νιώθουμε όλη την αγάπη σας και σας εκτιμούμε πραγματικά. Είμαστε τόσο ευγνώμονες για την ζωή που έχουμε, για τα υπέροχα παιδιά μας, Λούνα και Μάιλς, για όλα τα καταπληκτικά πράγματα που έχουμε βιώσει. Αλλά κάθε μέρα, δεν μπορεί να είναι γεμάτη ηλιοφάνεια. Σε αυτές τις σκοτεινές ημέρες, θα θρηνούμε, θα κλάψουμε. Αλλά θα αγκαλιαστούμε και θα αγαπήσουμε ο ένας τον άλλον πιο δυνατά και θα το ξεπεράσουμε» πρόσθεσε.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη του μοντέλου πριν περίπου ένα μήνα, μέσα από το καινούργιο videoclip του τελευταίου τραγουδιού του John Legend «Wild». Οι δυο τους δυσκολεύονταν αρκετά και η Chrissy έχει μιλήσει ανοιχτά για τις θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης στις οποίες υποβλήθηκε, πριν γεννήσει τα δυο πρώτα της παιδιά.

Οι φωτογραφίες από το νοσοκομείο σπαράζουν…