Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
διεθνήΤο μυστήριο που προσπαθούν να βρουν χιλιάδες άνθρωποι: Ποιες είναι αυτές οι...

Το μυστήριο που προσπαθούν να βρουν χιλιάδες άνθρωποι: Ποιες είναι αυτές οι δύο γυναίκες στην παραλία;

Οταν η Μέγκαν Αμπελ αποφάσισε να κάνει μία βόλτα σε κατάστημα με μεταχειρισμένα είδη, δεν περίμενε ότι θα βάλει ανθρώπους από όλο τον κόσμο να ψάχνουν για να λύσουν μία απορία της.

«Ποιες είναι οι δύο γυναίκες στην παραλία;». Μία απάντηση σε αυτό το ερώτημα προσπαθούν να βρουν χιλιάδες άνθρωποι, μέσω διαδικτύου. Ολα ξεκίνησαν όταν η Αμπελ, μία φωτογράφος στο Ρίτσμοντ της Βιρτζίνια, πήγε σε ένα μαγαζί με μεταχειρισμένα είδη.

Εκεί βρήκε ένα φιλμ που της κίνησε την περιέργεια, γιατί ήταν σε ένα κουτί με παλιές φωτογραφίες. Υποθέτοντας ότι επρόκειτο για δουλειά του ’40 ή του ’50, αποφάσισε να το αγοράσει.

mystery 1.8 1

mystery 1.8 2

Λίγες εβδομάδες αργότερα, η Αμπελ εμφάνισε το φιλμ και αντίκρισε μία σειρά από πανέμορφες φωτογραφίες δύο γυναικών στην παραλία. Ηταν τόσο ατμοσφαιρικές, που θα μπορούσαν να είναι πίνακες. Αποφάσισε λοιπόν να τις δημοσιοποιήσει στο λογαριασμό της στο Facebook, ζητώντας τη βοήθεια του διαδικτύου για να ανακαλύψει ποιος ήταν ο φωτογράφος ή τα μοντέλα του. Η ανταπόκριση την άφησε άφωνη.

Η ανάρτησή της στο facebook έχει αναδημοσιευθεί ήδη 17.000 φορές, ενώ ανάλογη είναι και η αναζήτηση στο Twitter, μέσω του hashtag #FindTheGirlsOnTheNegatives (βρείτε τα κορίτσια στα αρνητικά).

mystery 1.8 3

mystery 1.8 4

Αν και το μυστήριο δεν έχει λυθεί ακόμη, η Αμπελ κατάφερε ήδη να έρθει σε επαφή με τη γυναίκα που πήγε τις φωτογραφίες στο κατάστημα, η οποία όμως της είπε ότι δεν είχε άλλες πληροφορίες πέρα από το ότι το φιλμ είχε βρεθεί στο Σίναντοχ Βάλεϊ.

Και η αναζήτηση συνεχίζεται.

mystery 1.8 5

mystery 1.8 6

mystery 1.8 7

mystery 1.8 8

via

Τα πιο σημαντικά