Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024
διάφοραΤο μυστικό πίσω από τους μάγους που «αιωρούνται» αποκαλύφθηκε. Και είναι πανέξυπνο!

Το μυστικό πίσω από τους μάγους που «αιωρούνται» αποκαλύφθηκε. Και είναι πανέξυπνο!

Οι περισσότερες ψευδαισθήσεις μπορούν να εξηγηθούν αρκετά γρήγορα αν, φυσικά, δεν αψηφούν τη λογική.

Όλοι έχουμε δει ταχυδακτυλουργούς να κάθονται αναπαυτικά σε αόρατα καθίσματα ή να αιωρούνται στον αέρα. Φυσικά η πρώτη σκέψη που κάνεις, βλέποντας αυτή την εικόνα είναι «μα πως το κάνει;»

Στην πραγματικότητα, δεν πρόκειται για κάτι περισσότερο από μια πολύ έξυπνη οπτική ψευδαίσθηση. Ο «Μάγος» χρησιμοποιεί μια μεταλλική πλάκα, μια ράβδο και μια κουβέρτα για να την εκτελέσει.

Και κάπως έτσι ο άνθρωπος που «αψηφά τη βαρύτητα» καταφέρνει να ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους και να τραβήξει τα βλέμματα με την «υπερφυσική του ικανότητα».
Το μυστικό πίσω από τους μάγους που "αιωρούνται" αποκαλύφθηκε. Και είναι πανέξυπνο!Ο «Μάγος» γοητεύει το ακροατήριό του, με την ικανότητα του να αιωρείται..
Το μυστικό πίσω από τους μάγους που "αιωρούνται" αποκαλύφθηκε. Και είναι πανέξυπνο!Αυτό το μαγικό κόλπο σταματά τους περαστικούς που ξύνουν το κεφάλι τους για να καταλάβουν πως το κάνει..
Το μυστικό πίσω από τους μάγους που "αιωρούνται" αποκαλύφθηκε. Και είναι πανέξυπνο!Η αλήθεια όμως είναι ότι ο «Μάγος» κάθεται σε μια πλατφόρμα που καταλήγει στο πάτωμα.
Το μυστικό πίσω από τους μάγους που "αιωρούνται" αποκαλύφθηκε. Και είναι πανέξυπνο!
Παρακολουθήστε πως στήνει ολόκληρο το μηχανισμό αυτός ο καλλιτέχνης του δρόμου.

Επιμέλεια: dinfo

Τα πιο σημαντικά