Το μήνυμα της μητέρας του νεκρού αρραβωνιαστικού της Μπίκα

20 Ιανουαρίου, 2022 10:34 ΜΜ
More videos

Το μήνυμα της μητέρας του νεκρού αρραβωνιαστικού της Μπίκα

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη με την υπόθεση της 24χρονης, που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου, στη Θεσσαλονίκη, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η Γεωργία Μπίκα βρήκε το θάρρος και τη δύναμη να καταγγείλει δημόσια τα όσα βίωσε στο δωμάτιο του πολυτελούς ξενοδοχείου, καλώντας κι άλλες γυναίκες που έχουν βιώσει ανάλογες οδυνηρές εμπειρίες να μιλήσουν.

Όταν έγινε γνωστή η υπόθεση, άρχισαν να αποκαλύπτονται και λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή της 24χρονης και τις τραγωδίες που έχει βιώσει τα τελευταία χρόνια. Η νεαρή γυναίκα έχει βρεθεί αντιμέτωπη με μεγάλες απώλειες, καθώς έχουν πεθάνει οι γονείς της, αλλά και ο αρραβωνιαστικός της. Η μητέρα του αρραβωνιαστικού της Γεωργίας, παρακολουθεί τις αποκαλύψεις και τις εξελίξεις, μετά την καταγγελία της 24χρονης. Θέλησε να της στείλει ένα συγκινητικό μήνυμα, σε αυτή τη δύσκολη μάχη που δίνει.

Σε δήλωσή της στην εκπομπή “Tlive”, αναφέρει: “έχει τη στήριξή μας και την αγάπη μας, η Γεωργία είναι δικό μας παιδί και την αγαπάμε, την στηρίζουμε και εμείς και απ’ όλο το χωριό και η εκκλησία και οι πάντες”.