Το μεγάλο φαβορί του Νext Top Model που κινδυνεύει να κοπεί από τους κριτές

9 Οκτωβρίου, 2018 3:55 ΜΜ
More videos

Στο φετινό «Next Top Model» οι κριτές ξεκαθάρισαν εξαρχής ότι δεν έχουν σκοπό να χαριστούν σε καμία.

Οτιδήποτε υπερβολικό, μη φυσικό ή… μέτριο δεν μοιάζει να τους συγκινεί, με την παραγωγή του παιχνιδιού να μπαίνει στη διαδικασία σκληρού ριάλιτι. Έτσι, όσα είδαμε να συμβαίνουν στο χθεσινονβραδινό επεισόδιο έφτασαν και στα αυτιά των τεσσάρων κριτών.

Αποτέλεσμα; Το μεγάλο φαβορί να φλερτάρει με… την αποχώρηση. Και δικαίως, αφού ήδη από το Bootcamp αποδείχτηκε ότι δεν παίζει δίκαια.

Ο λόγος για τη «Μις Αλβανία» Χριστιάνα Σκούρα, η οποία δήλωσε ψευδώς στη Βίκυ Καγιά ότι δεν έχει ξανακάνει πασαρέλα, προκειμένου να ενταχθεί στην ομάδα των αρχάριων και να κριθεί σαφώς πιο επιεικώς.

Αυτό που δεν είχε υπολογίσει, όμως, είναι η αντίδραση της Star Hellas Μικαέλας Φωτιάδη, η οποία… την ξεμπρόστιασε on camera τόσο για το ψέμα της όσο και για ύφος της μόλις της ζήτησε τον λόγο που λειτούργησε κατά αυτόν τον τρόπο εις βάρος άλλων κοριτσιών.

Λαμβάνοντας υπόψιν μας πόσο αυστηροί είναι οι κανόνες τους παιχνιδιού, είναι μαθηματικά βέβαιο πως η νεαρή θα κληθεί να απολογηθεί, ενώ είναι άγνωστο το κατά πόσο οι κριτές την κράτησαν στο παιχνίδι μετά από αυτό…