Το «Mega Star» επιστρέφει: To κανάλι και η παρουσιάστρια της ολόφρεσκης έκδοσης του

16 Ιουλίου, 2018 7:57 ΜΜ
More videos

Στα σκαριά τον… απόγονο του «Mega Star» φέρεται να έχει ο ΑΝΤ1, ο οποίος επιθυμεί να επενδύσει στη δοκιμασμένη συνταγή της επιτυχίας.

ύμφωνα με ρεπορτάζ του «ΤV Έθνους», μία νέα εκπομπή με το «DNA του Mega Star» -όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο δημοσίευμα- ετοιμάζει το κανάλι του Αμαρουσίου, το οποίο μάλιστα έχει κάνει τις πρώτες συζητήσεις με την υποψήφια παρουσιάστρια.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο με ενεργό συμβόλαιο με το κανάλι, το οποίο μάλιστα έχει ήδη αρνηθεί μία πρόταση του σταθμού για την παρουσίαση του πρωινού ψυχαγωγικού προγράμματος.

Ο λόγος για τη Δούκισσα Νομικού, η οποία έχει ξεκαθαρίσει στον ΑΝΤ1 πως το Σαββατοκύριακο δεν επιθυμεί να εργάζεται, καθώς θέλει τις ημέρες αυτές να τις περνά με την οικογένειά της.

Έτσι, η εναλλακτική ήταν η νέα, ολόφρεσκη version του «Mega Star», η οποία θα πάρει μεν μία θέση μέσα στο Σαββατοκύριακο, θα είναι ωστόσο μαγνητοσκοπημένη.

Για να δούμε, θα πει το «ναι» το πρώην κορίτσι του Θέμου ή θα… εξακολουθήσει να επιθυμεί να γίνει Φαίη Σκορδά στη θέση της Φαίης Σκορδά;

Ακολουθήστε μας στο facebook: