Το ΚΤΕΛ της Ιαπωνίας διαθέτει 11 δωμάτια για τους επιβάτες του μέσα στο λεωφορείο

9 Φεβρουαρίου, 20224:27 ΜΜ
More videos

Όποιος πάρει το βραδινό λεωφορείο από την Οσάκα με προορισμό το Τόκιο, θα απολαύσει μία εντελώς διαφορετική εμπειρία από το Θεσσαλονίκη-Αθήνα με το δικό μας ΚΤΕΛ.

Όσοι έχουν κάνει στρατό σε παραμεθόριες περιοχές, όπως τα χωριά του Έβρου, η Κομοτηνή ή Ξάνθη έχουν «φάει» τις διαδρομές των λεωφορείων με το κουτάλι. Ταξίδια, τα οποία μπορεί να διαρκούσαν ακόμη και εφτά ή οκτώ ώρες σε μια άβολη θέση, στην οποία με δυσκολία μπορούσες να απλωθείς. Ειδικά όταν το λεωφορείο ήταν και γεμάτο.

Στα βραδινά ταξίδια η κατάσταση γινόταν κάπως καλύτερη. Μπορούσες να βάλεις τα ακουστικά σου, να κλείσεις τα μάτια και να προσπαθήσεις να κοιμηθείς. Τι θα έλεγες, όμως, αν μπορούσες να έχεις το δικό σου προσωπικό δωμάτιο μέσα στο λεωφορείο, το οποίο να σου παρέχει όλες τις ανέσεις;

Όχι, δεν μιλάμε για κάποιο σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας, αλλά για το βραδινό ΚΤΕΛ της Ιαπωνίας. Το λεωφορείο Dream Sleeper, το οποίο πηγαίνει από την Οσάκα στο Τόκιο και αντίστροφα, δημιουργήθηκε για τις βραδινές διαδρομές και αποτελεί την εναλλακτική του τραίνου για τους ταξιδιώτες της χώρας.

Δείτε το βίντεο:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News