Το κουτάβι αρπάζει την πάνα του μωρού! Κοιτάξτε την τρομερή αντίδραση του μωρού. Είναι τόσο απίθανο!

7 Μαΐου, 2015 6:51 ΜΜ
More videos

Όταν οι γονείς πρέπει να φέρουν  ένα κατοικίδιο για πρώτη φορά στο σπίτι τους, αυτό μπορεί να τους προκαλέσει πολύ άγχος.

Αλλά  φαίνεται πως αυτή η οικογένεια παρακάτω δεν χρειάζεται να ανησυχεί καθόλου. Ο Φρόντο, το κουταβάκι ράτσας κόργκι, είναι τόσο παιχνιδιάρικο και το απολαμβάνει να βρίσκεται ανάμεσα σε δικούς του ανθρώπους.

Στο βίντεο , το σκυλάκι παίζει με το αγοράκι τον Gunnar, αλλά μάλλον η  πάνα του μωρού τον ενδιαφέρει περισσότερο. Το αστείο σκυλάκι προσπαθεί να τραβήξει την πάνα και αυτό μου θύμισε την διαφήμιση με το Coppertone. Φυσικά το κουτάβι δεν τραβάει δυνατά και το μωρό το βρίσκει ξεκαρδιστικό!

Αν και ο Gunnar φοράει ακόμη πάνες, έχει ήδη καταλάβει ότι ο  Φρόντο είναι ο καλύτερος  φίλος του. Δεν μπορώ να χορτάσω να βλέπω το μωρό να στριγγλίζει έτσι από χαρά. Είναι τόσο υπέροχο. Το γέλιο του είναι τόσο μεταδοτικό που και η μητέρα που παρακολουθεί , δεν μπορεί να σταματήσει να γελά. Ευτυχώς που μπόρεσαν να αποθανατίσουν  την σκηνή με την κάμερα!

Τα σκυλιά είναι από τα πιο γλυκά πλάσματα και μπορούν να είναι τόσο υπέροχα με τα παιδιά όταν αυτά μεγαλώνουν σε ένα σπίτι όλο αγάπη.

Αυτοί οι δυο φίλοι θα μεγαλώσουν μαζί και θα γίνουν αχώριστοι!

Σας έκαναν να χαμογελάσετε;

Ακολουθήστε μας στο facebook: