«Το κορίτσι μου είναι μια πριγκίπισσα» – Πέντε στιγμές που δάκρυσε η μητέρα της νύφης Μέγκαν

20 Μαΐου, 20187:36 ΜΜ

Η Ντόρια Ράγκλαντ ήταν η προσωποποίηση της γεμάτης υπηρηφάνεια για το παιδί της μαμά σήμερα στον γάμο της κόρης της που τυγχάνει να είναι ο γάμος της χρόνιας.

Η μητέρας της Μέγκαν Μαρκλ ήταν εκείνη η οποία έφερε με το αυτοκίνητο τη νύφη έξω από το επιβλητικό παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ έτσι ώστε να γίνει η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι και πλέον Δούκισσα του Σάσεξ.

Η συγκίνηση για την 61χρονη μητέρα της Μαρκλ ήταν ακόμη μεγαλύτερη ύστερα από όλα όσα ευτράπελα εκτυλίχθηκαν την εβδομάδα πριν από τη γαμήλια τελετή με τον εν διαστάσει σύζυγο και πατέρα της νύφης Τόμας Μαρκλ ο οποίος τελικά ήταν ο μεγάλος απών της τελετής.

Κατά τη διάρκεια της τελετής η Ράγκλαντ με δυσκολία συγκράτησε τα δάκρυά της και ουκ ολίγες φορές εκείνος που της έριχνε ένα βλέμμα καθησυχαστικό ήταν ο γαμπρός της Χάρι.

Αυτό που μετά βεβαιότητας θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς σχετικά με τη μητέρα της νύφης είναι πως έχει κερδίσει τη συμπάθεια των μελών του οίκου του Ουίνδσορ και δείχνει να νιώθει και η ίδια μέλος της οικογένειάς τους.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News