Το κανάλι Epsilon μετονομάζεται σε Open

14 Σεπτεμβρίου, 2018 8:12 ΜΜ
More videos

Με τη μία από τις πέντε άδειες επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου η ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ προχωρά σε μετακόμιση αλλά και μετονομασία του EPSILON! Για αρκετές μάλιστα ημέρες ο τηλεοπτικός σταθμός θα κατεβάσει ρολά «κόβοντας» κάθε «ζωντανό» πρόγραμμα, προβάλλοντας κυρίως ξένες σειρές αφού δεν διαθέτει ταινιοθήκη με δικές του παραγωγές.
Αυτές τις μέρες λοιπόν πραγματοποιείται η μετακόμιση όλου του μηχανισμού από το κτήριο των Μελισσίων στα Σπάτα, όπου οι παλιές εγκαταστάσεις του MEGA θα γίνουν το καινούργιο «σπίτι» του τηλεοπτικού σταθμού. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό το κτήριο των Μελισσίων πρέπει να έχει αδειάσει έως το τέλος του μήνα, κάτι που φαίνεται πως θα τα καταφέρουν και δεν θα χρειαστεί να ζητήσουν παράταση.

Ωστόσο, αν και η απόφαση έχει ληφθεί εδώ και μήνες και όλοι γνώριζαν πως ο σταθμός θα μετακομίσει στα Σπάτα υπήρξε σημαντική καθυστέρηση στο «χτίσιμο» του καινούργιου σπιτιού με αποτέλεσμα όταν βγει η πρίζα από τα Μελίσσια να μην μπορεί το επόμενο δευτερόλεπτο να εκπέμψει από τα Σπάτα, όπως είθισται και έχει γίνει με άλλες μετακομίσεις τηλεοπτικών σταθμών. Εκεί το EPSILON καθυστέρησε με κάποιους να υποστηρίζουν πως υπήρξε πρόβλημα ρευστότητας για τα απαιτούμενα έξοδα με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος για όσα έπρεπε να γίνουν.

Από την 1η Οκτωβρίου λοιπόν το EPSILON κατεβάζει ρολά και αν όλα πάνε καλά τότε σύμφωνα με τον προγραμματισμό τους θα κάνει comeback τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου αλλά… με άλλο τίτλο! Σύμφωνα με αξιόπιστες «πηγές» ο σταθμός θα μετονομαστεί σε OPEN, όνομα που κατέληξαν μετά από αρκετό… ψάξιμο αφού άλλα ονόματα που ήθελαν ήταν κατοχυρωμένα και το μόνο που τους απέμεινε ήταν το συγκεκριμένο, ώστε να το αξιοποιήσουν και σε άλλους τομείς, όπως σε domain, εκτός από το εμπορικό σήμα.

«OPEN και σας περιμένουμε…» λοιπόν αναμένεται να πουν από τις 15 Οκτωβρίου οι συντελεστές του σταθμού και οι μεν θα είναι… ανοικτοί αλλά οι πίνακες τηλεθέασης θα αποδείξουν πόσο… ανεκτικοί θα είναι οι τηλεθεατές με τις επιλογές τους…!

Ακολουθήστε μας στο facebook: