Το υπέρβαρο μοντέλο που εξηγεί γιατί αρνείται να χάσει βάρος

16 Ιουλίου, 2015 11:40 ΜΜ
More videos

Το plus size μοντέλο Ashley Graham εξηγεί γιατί αρνείται να χάσει βάρος

Και δίνει τον καλύτερο λόγο να είσαι ευτυχισμένη με το σώμα σου όπως ακριβώς είναι

Είναι ένα από τα μοντέλα με τις πιο εντυπωσιακές καμπύλες και πιθανώς την ξέρεις από αυτή την φωτογράφηση.

Δηλαδή την καμπάνια Swimsuits For All που έκανε για το περιοδικό Sports Illustrated και η οποία την έκανε γνωστή στα πέρατα του ίντερνετ και του κόσμου. Εκτός από τη φήμη της, εκτόξευσε και την αυτοπεποίθηση της. Αν και η αλήθεια είναι πως το να νιώθει υπέροχα με το σώμα της είναι μία αίσθηση που νιώθει από την εφηβεία της.

“Όταν ήμουν 12 χρονών μου είπαν ότι αν χάσω αρκετό βάρος, θα γίνω ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα”, παραδέχεται στην τελευταία της συνέντευξη (και φανταστική φωτογράφηση) στο thecoveteur.com.

5779cac1694aa9c0e244b014e4bb64f5

“Η μητέρα μου τότε άρχισε να γελάει και είπε “Ευχαριστούμε αλλά δεν θα το κάνουμε αυτό”. Δεδομένου ότι κάθε άνθρωπος ψάχνει την επιβεβαίωση και το θαυμασμό γι’ αυτό που είναι από τους γονείς του, η αντίδραση της μου έδωσε απέραντη αυτοπεποίθηση. Αν η μαμά μου έβρισκε ότι δεν έπρεπε να χάσω βάρος τότε όντως δεν χρειαζόταν”.

Παρόλο που από τότε μέχρι σήμερα, έχει ακούσει πολλές φορές την ίδια φράση από πρακτορεία μοντέλων σχετικά με το βάρος της, δεν επηρεάζεται. “Το βάρος μου, εδώ και 7 χρόνια, παραμένει σταθερό, χωρίς σκαμπανεβάσματα, και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είμαι χαρούμενη και σίγουρη για τον εαυτό μου και δεν αφήνω τους γύρω μου να μου καθορίσουν την πορεία της καριέρας μου με βάση το μέγεθος των γλουτών μου”, λέει και ενισχύει και τα δικά μας αποθέματα αυτοπεποίθησης.

ashley-graham-elle-quebec-cover“Εξάλλου, τώρα πια, ακόμα και η βιομηχανία της μόδας έχει αλλάξει αντίληψη για το σωματότυπο των μοντέλων. Το μέγεθος δεν είναι πια καθοριστικός παράγοντας για την ομορφιά”, δηλώνει και η αλήθεια είναι ότι έχει απόλυτο δίκιο.

Πηγή: thecoveteur.com