Το φανταχτερό Λας Βέγκας τη νύχτα σε ύψος 3.500 μέτρων!

17 Φεβρουαρίου, 2015 2:18 ΠΜ
More videos

Ο διάσημος φωτογράφος Vincent Laforet είναι γνωστός για τις εξαιρετικές φωτογραφίες πόλεων τη νύχτα, τις οποίες λαμβάνει από μεγάλο ύψος.

Μετά τη Νέα Υόρκη και το Μανχάταν, σειρά έχει το Λας Βέγκας που παρουσιάζεται τη νύχτα και μάλιστα από μεγάλο ύχος.

Ο φωτογράφος ανέβηκε με ένα ελικόπτερο στα 3.500 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας για να απαθανατίσει την καλύτερη θέα.

tilestwra.gr - Το Λας Βέγκας τη νύχτα από 3.500 μέτρα ύψος!

«Ο φόβος είναι μεγάλος όταν στέκεσαι στην άκρη της πόρτας του ελικοπτέρου και προσπαθείς να πάρεις την καλύτερη φωτογραφία αλλά μόλις δεις την θέα από εκεί ψηλά τα ξεχνάς όλα!», λέει ο ίδιος.

«Η πόλη των αμαρτιών» έγινε ένα «νησί του φωτός», καθώς η πόλη αυτή τη νύχτα αποτελεί ένα μικρό ουράνιο τόξο που αλλάζει χρώματα στο λεπτό και ένα μίνι καλειδοσκόπιο όλων των αποχρώσεων…

tilestwra.gr - Το Λας Βέγκας τη νύχτα από 3.500 μέτρα ύψος!tilestwra.gr - Το Λας Βέγκας τη νύχτα από 3.500 μέτρα ύψος!tilestwra.gr - Το Λας Βέγκας τη νύχτα από 3.500 μέτρα ύψος!tilestwra.gr - Το Λας Βέγκας τη νύχτα από 3.500 μέτρα ύψος!tilestwra.gr - Το Λας Βέγκας τη νύχτα από 3.500 μέτρα ύψος!tilestwra.gr - Το Λας Βέγκας τη νύχτα από 3.500 μέτρα ύψος!tilestwra.gr - Το Λας Βέγκας τη νύχτα από 3.500 μέτρα ύψος!

via

Ακολουθήστε μας στο facebook: