Μύκονος: Δυο γυναίκες και ένας άντρας κάνουν ερωτικά παιχνίδια πάνω σε οροφή αυτοκινήτου

13 Αυγούστου, 20182:58 ΜΜ
More videos

Τα πράγματα έχουν ξεφύγει για τα καλά στο νησί της Μυκόνου. Το αποδεικνύει και το βίντεο του Μύκονος Live TV που δείχνει μία παρέα να επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις σε δημόσια θέα.

Οι περαστικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους όταν από την ηλιοροφή μίας Πόρσε είδαν να βγαίνει αρχικά μία ημίγuμνη γυναίκα με έναν άντρα και να κάνουν εpωτικά παιχνίδια μπροστά σε όλο τον κόσμο.

Και σαν μην ήταν αυτό ήδη αρκετά προκλητικό, στην παρέα τους, λίγο μετά, προστέθηκε άλλη μία κυρία, επίσης σχεδόν γυμνή, η οποία αμέσως πήρε μέρος στις περιπτύξεις. Ολα αυτά υπό το φως της ημέρας, με μόνο στόχο την πρόκληση, ανάμεσα σε κόσμο και άλλα αυτοκίνητα.

Τελικά, ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Στην Μύκονο της χλιδής και των εκατομμυρίων που ρέουν άφθονα κάθε καλοκαίρι σαν ην σαμπάνια, υπάρχουν κραυγαλέα παραδείγματα που την κάνουν να θυμίζει όχι πρωταθλήτρια του τουρισμού αλλά τριτοκοσμική χώρα! Η αστυνομία γιατί δεν κόβει κλήσεις;

Ο δήμος δεν έχει ανάγκη από έσοδα; Το νησί έχει γίνει έρμαιο επιτήδειων που δρουν ανεξέλεγκτα δημιουργώντας την χειρότερη εικόνα για την Μύκονο. Αυτή η εικόνα της αναρχίας και της παρακμής πρέπει να αλλάξει άμεσα!

Δείτε το βίντεο

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News