Το έργο αυτού του φωτογράφου θα σας φτάσει την αδρεναλίνη στα ύψη

3 Μαρτίου, 2016 12:55 ΜΜ
More videos

Ο φωτογράφος Aaron Tilley και ο σκηνοθέτης Kyle Bean αποφάσισαν να δημιουργήσουν εικόνες από πολύ κακές στιγμές, στο σημείο που κάτι πολύ άσχημο πρόκειται να συμβεί. Και όλα αυτά για το τελευταίο τεύχος του περιοδικό Kinfolk.

Το πρότζεκτ δίνει βάση στην ανθρώπινη περιέργεια και τον τρόπο που αντιδρά το μυαλό και το σώμα. H προσδοκία προκαλεί στο σώμα μια έκρηξη αδρεναλίνης, ακόμα και αν δεν συμβεί κάτι, και πιστεύεται ότι αυτή η αντίδραση είναι συνδεδεμένη με το ενστικτώδες συναίσθημα του “παραμονής ή της φυγής”. Το αίσθημα αυτό (flight or fight) είναι από αυτά που έχουν συμβάλει στην ανθρώπινη επιβίωση.

Δείτε σε τι είδους εικόνες κατέληξαν. Οι εικόνες είναι έτσι σχεδιασμένες ώστε να προκαλούν το αίσθημα του άγχους και να σας κάνουν να μην νιώθετε άνετα, αφού θα αναμένετε να γίνει κάτι πολύ καταστροφικό.

Το νιώθετε ήδη;

in-anxious-anticipation-aaron-tilley-4 in-anxious-anticipation-aaron-tilley-2 in-anxious-anticipation-aaron-tilley-6 in-anxious-anticipation-aaron-tilley-5 in-anxious-anticipation-aaron-tilley-3 in-anxious-anticipation-aaron-tilley-1Aaron Tilley

Ακολουθήστε μας στο facebook: