Το εργαλείο που μπορεί και ξεβιδώνει τα πάντα και θα λύσει τα χέρια πολλών!

16 Φεβρουαρίου, 2016 6:12 ΜΜ
More videos

Αυτό το εργαλείο πρόκειται να λύσει τα χέρια πολλών ανθρώπων και επαγγελματιών. Ο  Jon Steranka από τον Seattle των Η.Π.Α. σχεδίασε ένα πρωτοποριακό γαλλικό κλειδί που θα είναι το μόνο κλειδί που θα χρειαστείτε να αγοράσετε.

Το όνομα του συγκεκριμένου κλειδιού είναι Aperture και σύντομα ο εφευρέτης του πιστεύει ότι θα αντικαταστήσει την… εργαλειοθήκη σας.

Οι βίδες, τα παξιμάδια, και τα κλειδιά είναι γύρω μας εδώ και εκατοντάδες χρόνια, αλλά τα σχέδια τους και η λειτουργία τους ελάχιστα έχουν βελτιωθεί.

Αυτό το όλα-σε-ένα εργαλείο ψάχνει να αναβαθμίσει την γενική έννοια των εργαλείων μέσα από ένα μεγάλο βαθμό που κύρια λειτουργία του είναι φυσικά η εργονομία και η εξοικονόμηση χρόνου.

Ο μηχανισμός του στην ουσία είναι απλό το εργαλείο αυτό συρρικνώνει το εσωτερικό του έτσι ώστε να πιάσει σωστά κάθε βίδα που μετά μπορείτε με άνεση να την ξεβιδώσετε.

Με ένα απλό πάτημα του κόκκινου κουμπιού θα μπορείτε αυτόματα να πιάσετε την βίδα χωρίς καν να χρειαστεί να τον ρυθμίσετε.

Το εντυπωσιακό είναι ότι το εργαλείο αυτό έχει φακό και δεν χρειάζεται να ανησυχήσετε εάν είναι σκοτάδι.

Αυτό το εργαλείο δεν είναι μόνο πολύ λειτουργικό αλλά και πολύ εντυπωσιακό και σίγουρα θα είναι ένα από τα πιο όμορφα εργαλεία που μπορείτε να έχετε. Η λαβή του είναι σχεδιασμένη να είναι άνετη σε κάθε τύπο παλάμης και σίγουρα πιστεύουμε ότι θα πουλήσει σαν τρελό σε καταστήματα με εργαλεία.

Βέβαια ακόμη κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ως σχέδιο και δεν έχει υλοποιηθεί αλλά ελπίζουμε να το δούμε σύντομα στα καταστήματα.

Πηγή: behance

Ακολουθήστε μας στο facebook: