Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024
μέρηTo εκπληκτικής ομορφιάς… "μετρό" της φύσης!

To εκπληκτικής ομορφιάς… “μετρό” της φύσης!

Ένα από τα πιο γνωστά μέρη στο Εθνικό Πάρκο Zion της Γιούτα στις ΗΠΑ είναι το αποκαλούμενο “Subway” (“Μετρό”) – και όχι μόνο αφού είναι και από τα ομορφότερα του κόσμου.

Και πώς αλλιώς άλλωστε αφού βασικό χαρακτηριστικό του είναι το παραμυθένιο σκηνικό κάτω από τη γη αλλά και τα πολύχρωμα χρώματα των πετρωμάτων και των λιμνών που υπάρχουν εκεί.

Αγαπημένος τόπος για πεζοπόρους και φωτογράφους, που είναι πανέτοιμοι να περπατήσουν για πάνω από 9 ώρες προκειμένου να απολαύσουν από κοντά τις ομορφιές της φύσης…

Η διαδρομή περιλαμβάνει κολύμπι σε παγωμένα νερά, πέρασμα ρυακιών, αναρρίχηση σε βράχους και πεζοπορία στο φαράγγι αλλά το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

tilestwra.com -  To εκπληκτικής ομορφιάς... "Μετρό" της φύσης!tilestwra.com -  To εκπληκτικής ομορφιάς... "Μετρό" της φύσης!tilestwra.com -  To εκπληκτικής ομορφιάς... "Μετρό" της φύσης!tilestwra.com -  To εκπληκτικής ομορφιάς... "Μετρό" της φύσης!tilestwra.com -  To εκπληκτικής ομορφιάς... "Μετρό" της φύσης!tilestwra.com -  To εκπληκτικής ομορφιάς... "Μετρό" της φύσης!tilestwra.com -  To εκπληκτικής ομορφιάς... "Μετρό" της φύσης!tilestwra.com -  To εκπληκτικής ομορφιάς... "Μετρό" της φύσης!

Τα πιο σημαντικά