Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024
celebritiesΤο είχε ξεχάσει και η ίδια: Μαύρα μαλλιά και μεγάλα φρύδια –...

Το είχε ξεχάσει και η ίδια: Μαύρα μαλλιά και μεγάλα φρύδια – Το πρώτο και πιο σπάνιο εξώφυλλο της Μενεγάκη το 1986

Μπορεί να έχουμε χορτάσει την Ελένη Μενεγάκη σε εξώφυλλα περιοδικών από τη δεκαετία του ’90 που μεσουρανεί στα media, όμως ποιο ήταν το πρώτο εξώφυλλό της σε περιοδικό;

Μάλλον δεν θα θυμάται ούτε και η ίδια αφού χρονολογείται από το μακρινό 1986, δηλαδή 38 ολόκληρα χρόνια πριν!

Ευτυχώς, έχει καλούς συνεργάτες δίπλα της, να «ξεθάβουν» τεύχη παλιών περιοδικών. Όπως ο Γιάννης Χατζηγεωργίου ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της παρουσιάστριας εδώ και πολλά χρόνια. Πλέον, ο ένας θεωρεί τον άλλον οικογένεια και έτσι, όταν ο δημοσιογράφος είδε μπροστά του σε μία βόλτα του στο Μοναστηράκι το συγκεκριμένο τεύχος με εξώφυλλο την Ελένη Μενεγάκη, το αγόρασε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Όπως έγραψε και ο ίδιος στη λεζάντα της φωτό του εξωφύλλου της Ελένης Μενεγάκη:

«Το πιο σπάνιο από τα δεκάδες εξώφυλλα της Ελένης. Το πρώτο της. Στο ιστορικό περιοδικό πολιτισμού, Τέχνης, κομψότητας και άποψης, «Το Τέταρτο» (ιδρυτής του, φυσικά, ο Μάνος Χατζιδάκις), που άλλαξε -μαζί με το ραδιοφωνικό Τρίτο Πρόγραμμα που προηγήθηκε- τον ρου μιας ολόκληρης εποχής και σκέψης. Τεύχος 17, Σεπτέμβριος 1986. Στα credits του εξωφύλλου με το πρόσωπο της Ελένης σ’ αυτό, αναγράφονται τα ονόματα των Κωστή Στήκα και Αχιλλέα Χαρίτου, στη φωτογράφιση και στο μακιγιάζ αντίστοιχα, ενώ την σύνθεση της εικόνας είχε κάνει ο Δημήτρης Καλοκύρης (Εκδόσεις «Γραμμή Α.Ε.»). Τυχαία ανακάλυψη από τους πάγκους του παλαιοβιβλιοπωλείου του Νάσου στην οδό Θησείου, στο Μοναστηράκι, πριν από κάποια χρόνια.

Χρόνια πολλά, κορίτσι μου όμορφο και ευήλιο».

Δείτε το παρακάτω:

580

Η Μενεγάκη βρήκε τη γυναίκα που ήθελε για τον γιό της σε συνεργάτιδα της: «Τι δουλευταρού… νύφη να σε είχα… »

Η Ελένη Μενεγάκη ενθουσιάστηκε με συνεργάτη της, η οποία παρουσίασε ένα θέμα για την Ακρόπολη και την προσβασιμότητα σε αυτή από άτομα με κινητικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να αντιδράσει έντονα.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια του Mega σηκώθηκε από τη θέση της, τη φίλησε και αναφώνησε «πραγματικά δηλαδή, νύφη να σε είχα, θα σε έδινα εύκολα! Συγχαρητήρια!».

Η Ελένη Μενεγάκη ενθουσιάστηκε με συνεργάτη της

Η παρουσιάστρια του Mega, από τον ενθουσιασμό της, σηκώθηκε από τη θέση της, την αγκάλιασε, τη φίλησε και της ευχήθηκε, για τη νέα σεζόν, «έλα να σε φιλήσω! Τι δουλευταρού! Πραγματικά την ευχή μου, με την ευχή μου στον επόμενο που θα πας. Πραγματικά δεν αφήνεις τίποτα, δεν σε πιάνω πουθενά που να μην είσαι ενημερωμένη. Πραγματικά δηλαδή, νύφη να σε είχα, θα σε έδινα εύκολα! Συγχαρητήρια!».

Δείτε το βίντεο:
Τα πιο σημαντικά