Αυτό το τραγούδι είναι σχεδόν 50 ετών. Αυτή η εκτέλεση όμως προκαλεί ανατριχίλα

29 Νοεμβρίου, 2015 6:22 ΜΜ
More videos

Η μουσική  έχει αλλάξει τόσο τις τελευταίες δεκαετίες και μερικές φορές δεν είναι η μουσική του σήμερα που χρειαζόμαστε. Τότε κάποια άλλα ακούσματα από την παλαιότερη εποχή είναι αυτό που θέλουμε.

Δείτε αυτό παρακάτω το βίντεο από τους Simon & Garfunkel που έδειξε η Καναδική τηλεόραση. Τον Φεβρουάριο του 1966 ο Paul Simon and ο Art Garfunkel εμφανίστηκαν στο τηλεοπτικό show Let’s SingOut, που έφερνε καλλιτέχνες από την Αμερική και τον Καναδά για πανεπιστήμια σε όλον τον Καναδά. Οι παραστάσεις περιελάμβαναν συμμετοχή του ακροατηρίου και το show είχε μιάμιση ώρα διάρκεια, μια φορά την εβδομάδα.

Το καλύτερο κομμάτι ίσως από αυτό το κλιπ είναι η αρχή όταν ο Paul Simon εξηγεί το νόημα που βρίσκεται πίσω από τα λόγια του τραγουδιού “Ο ήχος της σιωπής”.

Λέει: ‘ Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχουμε σήμερα είναι η ανικανότητα των ανθρώπων να επικοινωνήσουν όχι μόνο λεκτικά αλλά και σε επίπεδο συναισθημάτων. Έτσι έχουμε ανθρώπους ανίκανοι να αγγίξουν άλλους ανθρώπους, ανίκανοι να αγαπήσουν άλλους ανθρώπους. Και αυτό  είναι ένα τραγούδι για την ανικανότητα να επικοινωνήσουν.’ 

Ακολουθήστε μας στο facebook: