Το Χόλιγουντ στηρίζει την Ελλάδα με ένα βίντεο.

14 Ιουλίου, 2015 2:47 ΠΜ
More videos

Με αφορμή τις κρίσιμες πολιτικές εξελίξεις, που συμβαίνουν στην Ελλάδα, το GreekReporter –ένα portal για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας- έφερε και πάλι στο προσκήνιο μια καμπάνια συμπαράστασης. Ποια είναι αυτή;

Μερικοί από τους πιο διάσημους ανθρώπους στον κόσμο μιλούν με σπουδαία λόγια για την Ελλάδα, διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τον τόπο μας και προτρέποντας τους τουρίστες να κάνουν ένα ταξίδι για να την εξερευνήσουν, παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν.

«Η Ελλάδα περνάει μία πολύ κακή οικονομική στιγμή, αλλά ο πολιτισμός και οι ομορφιές παραμένουν», είναι ένα από τα εκατοντάδες μηνύματα ανθρώπων του Hollywood στον ιστότοπο, ενώ υπάρχουν και κάρτες με βασικά ερωτήματα όπως: «Η Ελλάδα έχασε το 25% του ΑΕΠ τα 5 χρόνια που πέρασαν, αλλά η χώρα παραμένει ανάμεσα σε εκείνες με τη μεγαλύτερη ασφάλεια σε όλο τον κόσμο».

Κι αν αναρωτιέστε ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας; Η Angelina Jolie, o Brad Pitt, ο George Clooney, ο Ethan Hawke, ο Steven Spielberg και πολλοί ακόμα.

Δείτε το βίντεο της καμπάνιας:

via